Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AYDIN, GÖKSUN KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU
 Alparslan Türkeş Mesire Alanında düzenlenen ‘Kaynaşma Yemeği’ne Göksun merkez ve tüm mahallelerden katılan yaklaşık 3 bin 500 kişi piknik havasında geçen programda bir araya geldi.

Başkan Aydın, programda yaptığı konuşmada, halkın sandıkta verdiği desteği hizmet olarak tekrar halka sunmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Seçim döneminde söyledikleri tüm sözlerin ve verdikleri vaatlerin arkasında olduklarını ve hepsini hayata geçirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

“Sevgili hemşerilerim, beraberimdeki meclis üyeleri ile birlikte, tüm kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, derneklerimiz ve siz değerli halkımızla beraber yönetime katkı sağlamak suretiyle Göksun’umuzu dünün köyü ve kasabası bugünün mahalleleri olan yerleşim yerlerinin en ücra köşelerine kadar hizmet götürmek için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz. İnşallah seçim döneminde sizlere vaat ettiğimiz hizmetleri sunmak üzere her zaman emrinizde ve hizmetinizde olacağız. Biz bugüne kadar mesai mevhumu gözetmedik bundan sonrada gözetmeyeceğiz. Çünkü sizler mesaili değil, mesaisiz hizmete layıksınız. Gece gündüz her zaman sizin hizmetinizde olacağız.”

Alparslan Türkeş Mesire Alanını çağlayan sular içinde çiçek bahçesi gibi yaparak halkın hizmetine sunacaklarını belirten Aydın,  “Sadece Alparslan Türkeş Mesire Alanı değil, diğer beldelerimizdeki mesire alanları ve parklarımızı da en güzel şekilde yaparak siz değerli halkımızın hizmetine sunacağız. Biz bir ekip olarak yola çıktık. Sayın Kaymakamımızda burada, değerli kurum amirlerimiz burada. Her zaman söylediğimiz gibi biz birlikte olursak bir anlam ifade ederiz. Allah bizim birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi bozmasın. İnşallah bu güzel yaşantımızın devamını getirmek için her türlü gayreti sarf edeceğiz. Dışarıdan gelen misafirlerimiz Göksun’umuzu hep güzellikleri ile hatırlıyorlar. İnşallah tekrar o güzellikleri yaşanabilir hale getireceğiz ” dedi.

Seçim sürecinin 30 Mart tarihi itibari ile bittiğini anımsatan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Kıymetli hemşerilerim, 31 Mart tarihi itibari ile Hüseyin Coşkun Aydın 53 bin nüfuslu Göksun’un tamamının belediye başkanı olmuştur, tamamının hizmetkarı olmuştur. Bizim için en önemli husus sizlerin rahat etmesi, rahat bir ilçede yaşamanızdır. Biz sizleri ne kadar rahat ettirebilirsek, ilçemizin daha güzel yaşanabilir bir hale getirilmesi için ne kadar gayret sarf edersek sizlerde ilçemizi bütün mahalleleri ile daha çok seversiniz. Biz Göksun’u tüm yüz ölçü ile Göksun kabul ediyoruz. Allah izin verirse Göksun’un tamamını güzelleştireceğiz, tamamını en güzel yaşanabilir bir kent haline getireceğiz.”

Göksun’da nüfus artışını sağlamak için gereken tüm çalışmaları yapacaklarını belirten Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hemen yanı başımızdaki Tufanbeyli Termik Santraline giden yolun en kısa sürede yapılması ve oradaki insanların Göksun’umuzda daha hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için bütün gayreti sarf edeceğiz. Sayın Kaymakamımla daha önce bunun planlamasını yapmıştık. Onlardan Allah razı olsun ilçemize gelecek hizmetlerde öncülük yapan mülki idare amirimiz olarak elinden geleni yaptı. Bu güne kadar belki hayata geçiremedik ama bundan sonra birlikte hareket ederek hayata geçirmek için çalışacağız.”

Seçim döneminde ilan ettikleri projeleri hayata geçirmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Aydın, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Sevgili hemşerilerim, seçim döneminde dağıtmış olduğumuz proje kitapçığında ne varsa hepsini yaparak sizlerin hizmetine sunacağız. Bundan sonra buraya geldiğinizde tüm sportif aktiviteleri yapabileceksiniz. Çocuklarımızın sabırsızla beklediği Aquapark’ı inşallah en kısa sürede hizmete sunacağız. Dikkat ederseniz altyapı hizmetlerinden hiç bahsetmiyorum. Altyapı hizmetleri asli görevlerimiz arasında yer aldığı için yapağız demiyorum. Bundan dolayı da proje kitapçığımıza koymadık. Biz ilçemizi sosyal ve kültürel alanda geliştirmeyi hedefliyoruz ve birinci önceliğimiz bu olacak. Bu yönde çok geride olduğumuzu biliyoruz. Çocuklarının elinden tutup gidip vakit geçirebileceği bir yeri düşünmeden, dışarıdan gelen misafirlerini hiç endişe duymadan ağırlayabileceği sıkıntı etmeden götürebileceği alanlar oluşturmak istiyoruz. Allah nasip eder tüneller ve yollar tamamlandığında, yollarımızdan araçlar geçip biz bakmayacağız. O geçen insanları burada konaklatacak mekanlar oluşturacağız. Kısacası belediye olarak Göksun’da bulunan tüm kurum ve kuruluşlara belediye hizmetleri noktasında tam destek. Çünkü onlarda vatandaşa hizmet ediyor. Bizlerde onların ihtiyaçlarını karşılama noktasında ne kadar gayret sarf edersek, onlarda sizi daha çok rahat ettirir, kendi alanları ile ilgili sizlere daha çok hizmet ederler diye düşünüyorum.”


Başkan Aydın, 30 Mart yerel seçimlerinde verdikleri destekten dolayı tüm katılımcılara teşekkür ettiğini ve şükranlarını sunduğunu sözlerine ekledi.

-“İşbirliği ve koordinasyon içerisinde hareket edeceğiz”-

Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ise yaptığı konuşmada, Başkan Aydın’a çıkmış olduğu hizmet yarışında başarılar dilediğini söyledi.

Birlik ve beraberliğin bu gün olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğine inandığını ifade eden Pehlivan, şunları kaydetti:

“Bu birlik ve beraberlik devam ettiği sürece Göksun’umuzda bütün konularda önemli mesafeler alınacaktır. Bu hizmet bir süreçtir, geçmişte yapılan hizmetleri daha da ileriye taşıma hususunda elbirliği ile hareket edildiğinde bizlerde zaten elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Belediyemizle işbirliği ve koordinasyon halinde elimizden geleni ortaya koymak sureti ile en iyi hizmetleri Göksun’umuza kazandırma gayreti içinde olacağız.”

Programa Göksun Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Ali Arı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Abdullah Yaylamış, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Güler, Kamu Kurum Amirleri, STK Başkanları ve diğer davetliler katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol