banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

ATATÜRK'ÜN ''SON BALOSU'' K.MARAŞ PİAZZA'DA CANLANDIRILDI
 Her yaş grubuna hitap eden etkinliklerinden birisi de ''Son Balo Vals ve Zeybek'' oldu. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatından 8 ay önce Bursa’da katıldığı son baloda vals dansını yarıda kestirerek yaptığı zeybek oyununu günümüze taşıyan 'Son Balo Vals ve Zeybek' Belgeseli, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde canlandırıldı.

Akademi Mizansen Gösteri Sanatları Grubu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, ustaca yapılan makyaj hileleri ile Atatürk'e benzetilen oyuncu ve yanındaki Cumhuriyet kadını, önce AVM'nin tüm katlarını müzik eşliğinde dolaşarak, halkı selamladılar. Ardından başlayan gösteride,  'Son Balo Vals ve Zeybek' Belgeseli canlandırılırken oldukça duygulu anlar yaşandı. Atatürk'ün katıldığı ''son balo''da olduğu gibi önce vals dansıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan çift, zeybek oyunu ile de dakikalarca alkışlandılar.
Cumhuriyet Kadını ve Türk askerini simgeleyen canlı heykeller ise dakikalarca hareketsiz durarak halkın ilgi odağı oldu. Gösterilerinin ardından bir kez daha alışveriş merkezinin tüm katlarını gezen Akademi Mizansen Grubunun başarılı animatörleri, AVM ziyaretçilerine renkli aktiviteleriyle unutulmaz bir gün yaşattılar.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol