Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ATAKAN BARO İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 Kervanhan’daki basın açıklamasında Tuncay Atakan, 1997’de başladığı avukatlık mesleğinde, avukatların meslek sorunları, avukatlık mesleğinin etik kurallara uygun bir şekilde icra edilmesi, avukatlar arası iletişimin öneminin her zaman ilgi alanı içinde olduğ4unru belirterek, meslek hayatının başından bu yana, meslektaşlarıyla hep iç-içe olmaya çalıştığını kaydetti.Atakan, daha önceki yıllarda olduğu gibi, meslektaşlarının göstermiş olduğu teveccüh ve vermiş oldukları oylarla Kahramanmaraş barosu yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu da kaydettikten sonra, şunları söyledi; “Bu süre içinde yine hiçbir avukat arkadaşım arasında ayrım gözetmeksizin, Kahramanmaraş barosu avukatlarıyla daha iyi şar8atlarda mesleklerini icra etmeleri için elimden gelen gayreti göstermeye ç alıştım. Bugün ise meslektaşlarımın desteği ile Kahramanmaraş barosu başkanlığı4na aday olduğumu açıklıyorum” dedi.

AMACIMIZ HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE KATKI SAĞLAMAK

Uzun seneler görev yaptığı baroda mesleğinin daha iyi şartlarda icra edilmesine katkı sağlamak ve güçlü bir baro için ekip ruhunun ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ettiğini açıklayan aday Atakan, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; “Bu sebeple yapacağımız bütün çalışmalarda baromuza kayıtlı avukatların düşüncelerinden faydalanacağımızı ifade etmek istiyorum. Yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımızla birlikte amacımız, hukukun üstünlüğüne katkı sağlamak ve meslektaşlarımızın baromuzun hizmetlerinden mutluluk duyacağı bir yapı sağlamak olacaktır” diye konuştu.

KAYITLI 423 ÜYE VAR

Atakan açıklamalarının son bölümünde ise; “Baromuz bugün 423 kayıtlı avukatlarıyla artık büyük bir barodur. Bu sayı her geçen gün artış göstermekte, etkin, katılımcı ve sorunlara hızlı bir şekilde çözüm üretene bir yapıya olan ihtiyaç aratmaktadır. Bu nedenle bu yapının oluşturulması için bütün meslektaşlarımızın katkısı ve ekip arkadaşlarımızla birlikte, ilk günden hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Aynı zamanda baromuza vermiş oldukları güzel hizmetler için bu güne kadar görev yapan baro başkanlarımıza, yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. Onların tecrübe ve birikimlerinden her daim faydalanacağımızı belirtmek istiyorum. Amacımız bizden önce görev yapana baro başkanları ve yönetim kurullarının çalışmalarını bir üst noktaya taşımaktır” dedi, ardından da basın mensuplarının gündemle ilişkin çeşitli sorularını cevaplandırdı.

UZLAŞI OLURSA, YÜZDE 90 TEK ADAYLIK SÖZ KONUSU

Gazeteci Mehmet Fiskeci’nin, “Daha önce de aday oldunuz, yenilgiye uğradınız. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış, bu kez de yenilirseniz, bir sonraki dönemde de yine aday olacak mısınız?” şeklindeki soruya ise Atakan şu cevabı verdi; “Biliyorsunuz, önceki seçimleri kıl payı kaçırdık. Uzlaşı olursa, ki öyle görünüyor, tek adaylık konusunda uzlaşıya varıldı. Daha önce kendi irademle aday olmuştum. Ama bu kez iradem dışında bir adaylık söz konuşu” dedi ve seçimlerinde 11-12 Ekim tarihinde, çoğunluk sağlanamadığı taktirde ise, 18-19 Ekim tarihinde yapılacağını belirterek sözlerine nokta koydu.

Hatırlanacağı üzere, adalığını açıklayan ilk isim, BBP adayı Av. Nedat Türk olmuştu.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol