Öne Çıkanlar İLGİNÇ İDDİA BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ASLI ÖZEN’DEN ANKARA’DA SERGİ
 Trabzon doğumlu Aslı Özen, Samsun Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nü bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi’nde lisans eğitimi aldı. Gaziantep Özel Sanko Okulları’nda resim öğretmeni olan sanatçı, aynı zamanda Sanko Sanat Galerisi Seçici Kurul Üyeliği, sanat danışmanlığı ve küratörlüğünü de yürütmektedir.

Sosyal içerikli figüratif konuları  mekan figür bağlantısı kurarak  çalışan sanatçı, yöresel doku  olan keşan ve peştamalı, evrensel kaygılar içerisinde, sanatsal ögeler kullanarak ifade etmektedir.
Gaziantep 1. ve 2. Uluslararası Ressamlar Buluşması’nın koordinatörlüğünü de üstlenen Özen, ulusal ve uluslararası 7 çalıştay, bir sanat festivali ve bir çok sanat fuarına katıldı.

Yurtiçi ve yurtdışında özel koleksiyonların yanı sıra, müze ve üniversite koleksiyonlarında  resimleri olan sanatçının bir yarışmada birincilik ödülü bulunuyor. Sanatçı, yurtiçi ve yurtdışında 16 kişisel,100‘ün üzerinde karma sergide eserlerini sergiledi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol