Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN BATIPARK ER MEYDANI MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ASKF’DEN ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ
 Geçen hafta içerisinde Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay ile Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ diyen Kahramanmaraş ASKF Heyeti, bu hafta daönceki gün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmuştu.

BOZDAĞ’A ZİYARET

Kahramanmaraş ASKF Yürütme Kurulu, dün de Pazarcık İlçe Belediye Başkanlığı’na seçilen ve geçen hafta görevine başlayan Yakup Hamdi Bozdağ’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör Kurul Üyesi ve ASKF Başkan Ergün Önal, TFF İl Temsilcisi ve ASKF Başkanvekili A. Baki Kale, ASKF Başkan Yardımcısı Akif Arslan, ASKF Sekreteri Muzaffer Demir ve ASKF Mali Sekreteri Lütfi Kayabaşı’dan oluşan heyete, Pazarcık Belediye Başkanı Bozdağ’ın ğabeyi olan ASKF Denetim Kurulu Başkanı Uğur Nihat Bozdağ da eşlik etti. Bozdağ’ın yakın ilgi gösterdiği ASKF Heyeti, Başkan’a ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunurken ilçedeki sportif faaliyetlere de katkı istedi.

Bozdağ da, önümüzdeki günlerde ilçenin bir fotoğrafının çekileceğini ve elde edilen verilere göre de mevcut sportif yapının daha da iyileştirilmesi için gayret göstereceklerini bildirdi.


KIZILSEKİ’YE ZİYARET

Kahramanmaraş ASFK Heyeti, Pazarcık ziyaretinin ardından göreve yeni seçilen Çağlayancerit İlçe Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki’yi de ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

ASKF Heyetinin ziyaretine, Çağlayanceritspor Kulübü Genel Kaptanı Zahit Aydemir de eşlik ederken, 2004-2006 yıllarında Çağlayanceritspor’un başkanlığını da yürüten ‘çiçeği burnunda’ belediye başkanı Üzeyir Kızılseki, ilçede futbolun ve sporun daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağını belirtti. Kızılseki, mevcut spor kulübünün belediye bünyesinde katılması yönünde karar verdiğini de müjdeleri.

ASKF Heyeti, Kızılseki’yi ziyaretinin ardından ilçe futbol sahasını da inceledi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol