Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

‘ARTUN ÜNSAL İLE İFTAR SOFRALARI’ MARAŞ’TA
 Ünsal, yöre insanlarının iftar ve sahurda sergiledikleri ‘lezzet becerilerini’ aktarıyor, hem bir evin yöreye has iftar sofrasına, hem de esnaf lokantalarının, çarşıların, pazarların hareketliliğine tanık oluyor.

Artun Ünsal, il il Ramazan hikayelerini ve yemeklerini sohbetlerle derliyor. Çorbası, ana yemeği, ara tatları ve tatlısı ile mükellef bir iftar sofrasını, tarifleriyle birlikte izleyiciye aktarıyor.

Bu kapsamda Kahramanmaraş’a gelen ve daha önce Galatasaray Üniversitesi’nde Hukuk profesörü olarak görev de yapan Artun Ünsal, çekimler öncesinde İl Kültür Müdürü Seydihan Küçükdağlı, TV programcısı ve köşe yazarı Serdar Erdoğanyılmaz, gazeteci-yazarlar Mehmet Taş, Mustafa Nuri Şirin, KSÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Akın Ozan ile birlikte Ahırdağı Teras Tesisleri’nde iftar yemeği yedi.

Hoş bir sohbetin ardından geceyi ekibi ile birlikte kentimizde geçiren ünlü isim, ertesi gün yani 4 Temmuz Cuma günü ise Erdoğan yılmazların Gaffarlı bölgesindeki bağ evlerinde iftar yemeklerinin hazırlanmasını görüntüledi.

Sabah başlayıp akşam saat 16’ya kadar devam eden çekimlerin yer aldığı ve Kahramanmaraş’ın tanıtımına katkı yapacak program önümüzdeki günlerde NTV’de yayınlanacak.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol