Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ARTIK TİCARETTE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİRİNCİ SIRADA
 Asansörde kendi markalarını üretmeye başlayan KAMAX Asansörleri  Yönetim Kurulu Başkanı Elektrik Mühendisi Fatih Mehmet Gemci , asansör sektöründe fiyatları yükseltmek için değil, hizmet standartlarını yükseltmek, asansör fiyatlarındaki tutarsızlıkları dengeli hale getirmek için asansör imalat ve montaj işine başladıklarını söyledi.

Vatandaşa hem kaliteli hem de ekonomik hizmet sunmak için kendi markalarını üretmeye başladıklarını ifade eden Gemci; “Kahramanmaraş’ta bu zamana kadar asansör ve yedek malzemeleri anormal fiyatlar yaptılar. Farz edelim ki bir parçanım maliyeti 7,5 TL, ama bunu 70 liraya sattılar. 50 Lira maliyeti olan bir malzemeyi 250-350 liraya sattılar ve satmaya da devam ediyorlar. Ben bu arkadaşlara dedim ki yanlış yapıyorsunuz. Bindiğiniz dalı kesiyorsunuz. Yani vatandaş soracak yer fiyat bulacak yer bilmiyor diye siz bunları anormal fiyata yükseltemezsiniz, bu haramdır her şeyden önce, çünkü ticaretin helal olarak bir fiyatı vardır. Yani, maliyetini yaparsın, hesabını çıkartırsın, karını koyarsın, ondan sonrada müşteriyi memnun etmek kayıt ve şartıyla. Hepimizin bildiği üzere artık ticarette müşteri memnuniyeti birinci sıraya oturdu” dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol