banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ARTIK KENDİ SUYUMUZ İÇİLECEK!

Maraş Dondurmasını dünya markası yapan, Türkiye’nin değil sadece, dünyanın sayılı ülke ve şehirlerinde şube açan MADO, yatırım sektöründeki çeşitliliğin bir başka adını, önemli bir hizmeti daha halkın ayağına getirdi, sağlıklı, kireçsiz ve saf su olarak bilinen MARSU’yu içenlerle buluşturdu.

MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, “Her yatırım, her tesis ve marka ihtiyaçtan kaynaklanıyor. Kentimizin her tarafı sularla çevrili, üstelik de boşa akan kaynak suları bakımından zengin iken, kayıtsız kalmadık, kendi markamızı, firmamızla buluşturduk. Halkımız rahatlıkla, güvenle içebilir. Son olarak şunu söyleyebilirim, Kahramanmaraş halkı değil sadece, tüm komşu iller ve komşu ülkeler artık kendi suyumuzu rahatlıkla içebilecekler.” dedi ve komşu ülkelere ihraç edildiğini belirterek, aynı tesiste yörede yetişen meyvelerin de değerlendirileceğini, meyve suyu da üretmek için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü sözlerine ekledi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol