Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ARAÇ YANGINI VAKALARINDA HIZLI ARTIŞ
 Konu ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; ‘’27 Mayıs 2015 Salı günü saat 02.50’de, Ertuğrul Gazi Mahallesi, 2.sokakta park halindeki bir araçta yangın çıktığı ihbarı geldi.

Barbaros İtfaiye Grubumuz 3 dakika içinde olay yerine hareket ederek yanmakta olan aracı söndürmüştür. Soğutma çalışması yapıldıktan sonra yapılan incelemede, aracın arka kapı kolunun ve camının kırıldığı tespit edildi ‘’ denilerek bilgi verildi.

Açıklamanın devamında bu vaka ile beraber, 2015 yılında 64 adet araç yangına müdahale edildiği, bu yangınların % 80’inin araçların elektrik ve lpg tesisatlarından kaynaklandığı,  % 20’sinin ise kundaklama sonucu meydana geldiği belirtildi. Yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde araçların ve özelikle lpg tankı bulunan araçların bakımdan geçirilmesi gerektiği vurgulandı.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol