banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ANLAMLI İKİNCİLİK
 Kahramanmaraş'ta Osman Sayın Spor Salonunda yapılan ve  Kahramanmaraş'ın yanı sıra Hatay,  Adana, ve Osmaniye  il ve ilçelerinden gelen 150 sporcu rakipleriyle  kıyasıya  mücadele etti.

Şampiyonayı, Adana birinci,  Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübü ikinci  olarak tamamladı.

Dereceye giren sporculara ve kulüplerine madalya ve  kupaları düzenlenen törenle verildi.

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Kılınçkıran, başarılı sporcuları makamında kabul etti.

 Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Müdür Kılınçkıran bu başarıların önümüzdeki şampiyonalarda da devam etmesi ve Kahramanmaraş'ın adını en iyi şekilde duyurmaları temennisinde bulundu. 

SPORCU SAYISI ARTIYOR, BİZİ MUTLU EDİYOR!

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübü Antrenörü Halide Ay, 28 sporcu ile katıldıkları şampiyonada  7 Birincilik, 18 İkincilik ve 7'de üçüncülük  aldıklarını belirterek, ilk defa düzenlenen  "Kahramanmaraş 1. Sütçü İmam Wushu Şampiyonası"nda birinciliği kıl payı kaçırdıklarını söyledi.

Wushu sporunun sevilen bir spor dalı olduğunu belirten Ay, kurulduğumuz günden bu yana sporcu sayımız her geçen gün artıyor, bu bizi mutlu ediyor, fakat imkansızlıklardan dolayı bir çok  şampiyonaya katılamıyoruz. Bu konuda yetkili kuruluşların maddi ve manevi desteğini istiyoruz. Bu çocukların ellerinden tutuldukları takdirde büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi. .

Kahramanmaraş Suzan Abdul Hakim  Bilgili Wushu Kulübü Antrenörü Halide Ay, "Wushu Takımına kurulduğu günden bu yana hiçbir desteğini esirgemeyen ve bu başarıda büyük emekleri olan başta Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı,  Suzan Abdul Hakim  Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Kılınçkıran'a   çok teşekkür ediyorum" dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol