banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 ANDIRIN’IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Andırın’a bağlı birçok mahallede yıllardır yapılamayan hizmetler Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasından sonra etkisi birçok yerlerde hissedilir duruma geldi.

Andırın Fen İşleri Şube Müdürlüğünün yaptığı Kuzgun, Kızık, Sumaklı, Beşbucak, Boynuyoğunlu Köleli mahallelerindeki yol yapım ve genişletme çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Yüksek standartta yapılan yol çalışmaları ve şarampol açma işlemleri devam ederken bu durumdan en çokta yıllardır hizmet gelmeyen Mahalleli memnun gözüküyor.

Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması dolayısı ile yıllardır alınamayan hizmetlerin artık mahallerinde yapıldığını söyleyen yöre sakinleri “yıllardır yollarımız delik deşikti, birçok ana yollar kullanılamaz halde perişan oluyorduk, ancak bu yapılan hizmetler gerçekten bizleri memnun ediyor, yörede yaşayanlar olarak bundan çok memnunuz” dediler.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Andırın Fen İşleri Şube Şefi İmirza Buğday kısa sürede ilçe genelinde 110 kilometre stablize yolun altyapı ve genişletme çalışmalarının tamamlandığını belirterek birçok mahallede de hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol