Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ALPEDO DONDURMALARI ŞİMDİ DE ÇİN’DE…
 

Alpedo markasını yedi düvele tattırmış, taşımış, şehrimizin de tanıtım elçisi olmuş bir işadamı. Kahramanmaraş ve Türkiye sınırlarını da aşmış, kıtalar arası ülkelere şubeler açarak, hem markasını, hem şehrimizi tanıtma görevini başarı ile üstlenmiş. Şimdi Çinliler de alpedo dondurması yiyecekler.



KITALARARASI TANITIM ELÇİSİ

Çin, dünyanın en kalabalık ülkesi. nüfusu hayli çok. Araştırma ve analizleri ile tanıdığımız Kervancıoğlu, Çin’in Dalian (Dalyan okunuyor) kentinde, ve Yiwu, Shenyang, Nanjing olmak üzere şubeleri ile faaliyetini sürdürüyor ve Çin halkına ‘Hakiki dondurma’ ikram ediyor.

Konu hakkında düşüncelerine başvurduğumuz kervan@alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, bunu diğer kıtalarda, ülkelerdeki şubelerin takip edeceğini belirterek, amaçlarının markalarını ve şehrimizi tanıtmak olduğunu, bu meselede üzerlerine düşen sosyal ve ekonomik sorumlulukları yerine getirmekten büyük mutluluk ve keyif aldıklarını kaydetti.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol