banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ALİŞAN PİAZZA’DA COŞTU, COŞTURDU
 Kapılarını açtığı 26 Nisan 2013 tarihinden bu yana kentin sadece ekonomisine değil, sosyal ve kültürel yaşamına da zenginlik ve renk katan Kahramanmaraş Piazza, 2 gün süren yıl dönümü kutlamalarında Alişan’ı sevenleriyle buluşturdu,. Ünlü sanatçı, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 1. Yaş Günü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen imza günü ve mini konserinde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Nice yaşlara:

Buz pistinde sahne alan Alişan, gösterilen ilgiye teşekkür ederken, “Öncelikle bu güzel yatırımı Kahramanmaraş’a kazandıran Piazza AVM yönetimini kutluyorum. Beni sizlerle buluşturduğu için de teşekkür ediyorum. Nice yaşlara!” dedi.

Türk Halk Müziği'nin güçlü yorumcusu Alişan,  albümüne adını veren “Seni biraz fazla sevdim” ile “Beyaz gül kırmızı gül” adlı eserleri seslendirdikten sonra buz pisti etrafındaki sevenleriyle tokalaştı, sohbet etti. Hayranlarının yönelttiği soruları da yanıtlayan Alişan, bir hayranının isteği üzerine “Vebal” adlı şarkısından canlı olarak bir kuple okudu.


"Önemli olan gerçek sevgiyi bulmak"

Alişan,  bir başka hayranının yönelttiği hayatında birinin olup olmadığı sorusu üzerine de, “Hayatımda hiç kimse yok. Önemli olan gerçek sevgiyi bulmak” dedi.

Alanı çevreleyen izleyicilerin yoğun sevgi gösterisi üzerine kayma riskine rağmen buz pistinde bir uçtan diğerine yürüyerek sevenleriyle tokalaşan Alişan, mütevazı ve cana yakın tavırlarıyla da sevenlerinin gönlünde bir kez daha yer etti.

Alişan'la selfie:

Alişan, mini konserinin ardından sevenlerine fotoğraflarını imzaladı. Sevdikleri sanatçıyı yakından görmek için birbirleriyle yarışan ziyaretçiler, cep telefonlarının kameralarından yaptıkları özçekim (selfie) ile unutamayacakları bu anı ölümsüzleştirdiler.

Yaş günü pastasını kesti:

Ünlü sanatçı, daha sonra Piazza yöneticileriyle birlikte 1. yaş günü pastasını kesti. İzleyenlerin alkışları ve tavandan süzülen binlerce rengarenk balon eşliğinde kesilen pasta, bu coşkuyu paylaşan tüm ziyaretçilere ikram edildi.

Seçkin markaları, tüm yıla yayılan kampanyaları, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle herkesin buluşma noktası haline gelen ve Kahramanaraş’ta alışveriş kültürüne yeni bir bakış açısı kazandıran Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 1. Yaş günü etkinlikleri 2 gün sürdü. Kutlamalar boyunca alışveriş merkezinin tüm katlarını gezen Latino Red Korteji ile Karnaval kortejinin bandosundan yükselen müzik eşliğinde coşkuyu tüm noktalara taşıdı. AVM önünde devam eden gösteride tüm Kahramanmaraş halkı Piazza’nın yaş günü sevincine ortak oldu. Palyaçoların tüm çocuklara balon, şeker ve rüzgar gülü dağıttığı yıldönümü renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu.

Piazza AVM yönetimi, kendilerini yaş günü kutlamasında yalnız bırakmayan tüm ziyaretçilerine teşekkür ederek, her ay 1 milyon kişinin ziyaret ettiği avm’ye bölge halkının sevgiyle sahip çıkmasından gurur duyduklarını dile getirdi.

kutlamasına bu yatırıma sahip çıkan binlerce ziyaretçinin katılımı Piazza yönetimine ayrı bir gurur yaşattı.


PASTA KESİMİ

Ünlü sanatçı Alişan, Piazza yöneticileriyle birlikte 1. Yaş günü pastasını kesti. İzleyenlerin alkışları ve tavandan aşağıya süzülen rengarenk balonlar eşliğinde kesilen pasta tüm ziyaretçilere ikram edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol