Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ALİ ÖZTUNÇ: 16 YILDIR ELİNDEN TUTAN MI VARDI?
 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, AKP Sözcüsü ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a çok sert tepki göstererek “Bu sefer aziz milletimi kandıramayacaksın” dedi.

Mahir Ünal’ın “Kahramanmaraş medeniyetler merkezi olacak, Elbistan hak ettiği değeri görecek” açıklamasına CHP’nin çalışkan ismi Ali Öztunç’tan çok sert yanıt geldi.

“AZİZ MİLLETİMİ KANDIRAMAYACAKSIN”

Mahir Ünal’ı güç elindeyken bir şey yapmamakla suçlayan Öztunç, “Sayın Mahir Ünal AKP Sözcüsü’dür. Malum 16 yıldır da iktidardalar. Sorarlar adama neden 16 yıldır Kahramanmaraş’ı medeniyetler merkezi yapmadınız. Neden Elbistan 16 yıldır hak ettiği değeri görmedi. 16 yıldır yapamadığını şimdi yapacakmış. Vatandaşı kandırmak için böyle eskimiş politikalar, doğru olmayan sözler söylemek ayıptır. 16 yıldır Elbistan’a hak ettiği değeri verme seçimler gelip çatınca bol keseden salla. Buna kim inanır. Ayıptır günahtır 16 yıldır elinden tutan mı vardı da yapmadın. Kim ne derse desin Kahramanmaraş ve Elbistan gerçekleri görüyor. Bu sefer aziz milletimi kandıramayacaksın” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol