banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

ALÇAKÇA PUSULAR, MİLLETİMİZİ YOLUNDAN DÖNDÜREMEYECEK”

 Tüm Türkiye’nin 30 şehit verdiğimiz Dağlıca ve Dilucu saldırıları karşısında PKK terörüne karşı tek yürek olduğunu ifade eden Mahçiçek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Maalesef önceki gün Hakkari Dağlıca’da 16, bugün Iğdır Dilucu’nda 14 vatan evladı, şehadete yürüdü. Bu saldırılar karşısında sadece şehitlerimizin değil, hepimizin evlerine ateş düştü. Üzüntülüyüz, kederliyiz ama teröre karşı tek yüreğiz. Bu alçakça pusuyu kuranlar, ülkemizde huzur, güvenlik ve barışı tehdit eden eli kanlı teröristler, şunu unutmasınlar ki; bu vatan bölünmeyecek... Kalleş pusularınız, adice saldırılarınız bu milleti asla yolundan döndüremeyecek. 

Sizler, eli kanlı teröristler, tarihin utanç sayfalarına, günümüzün esvel-i safilinleri olarak geçeceksiniz. Karşısına çıkmaya cesaret edemediğiniz, Mehmetçiklerimiz ise hem Allah’ın hem de milletin rızasını kazanarak, Allah yolunda şehit olmanın huzuruna erecekler.

Millet olarak yastayız, memleketi her neresi olursa olsun tüm şehitlerimiz yüreğimizi dağlıyor. Ancak her iki saldırıda da kahraman şehrimizin kahraman bir evladını kaybetmiş olmak acımızı daha da katlıyor. Bu vesile ile Dağlıca’da şehit düşen Harun Saltalı ve Dilucu’nda şehit olan Başkomiser Mehmet Parlak kardeşlerimi, aynı saldırılarda şehit olan tüm güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyoruz. Rabbim, aileleriyle birlikte tüm milletimize ve Türk Silahlı kuvvetlerimize sabrı cemil nasip etsin. Milletimizin başı sağ olsun.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol