Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye baskan

Bu haber kez okundu.

AKSU MAHALLESİ DE “MHP” DİYOR
 Akgemci ve Nergiz’i büyük coşku ile karşılayan Aksu Mahalle sakinleri hep bir ağızdan, “Tahir Hoca Başkan, Nergiz Başkan” sloganlarıyla ortalığı inlettiler.

Coşkulu kalabalığa seslenen Nergiz; “Şükürler olsun, sizin bizlere desteğinizle ilçemiz hizmete kavuşacak.

Aksu Mahallesinde olduğu gibi diğer mahallelerimizde MHP belediyeciliğini istiyor. Bizim insan odaklı belediyeciliğimizle en üst seviyede hizmet alarak, modern mahalleler haline gelecek ve hayatınız kolaylaşacak.

NERGİZ; CEBİMİZ DOLDURMAYA DEĞİL, HİZMETE TALİBİZ

Cebimizi doldurmak için değil, hizmet için geliyoruz. 25 yıldır hizmet için iktidar partisine oy verdiniz. İşte yapabildikleri ortada. Belediyecilikten anladıkları yok. belediyecilik kaldırım yapmak, asfalt dökmekten ibaret değil. Onu da yapamadılar, bizim ilçemize. İnşallah belediyeyi aldığımızda hep birlikte dosta düşmana hizmet nasıl yapılırmış göstereceğiz” dedi.

Seçildiği gün parti rozetini yakasından çıkaracağını, herkesin başkanı olacağını söyleyen Nergiz; “Biz insanımıza hizmet aşkıyla çıktığımız yolda, asla partili partisiz gözetmeden, herkese eşit şekilde hizmet götüreceğiz. Biz Hakk’tan hukuktan yana olacağız. Biz ilçemizi modern bir ilçe haline getirip, insanımızın mutlu bir hayat sürdürmesini sağlayacağız” diye konuştu.


NERGİZ; İŞSİZLİK ÇÖZÜLECEK

İşsizlik ve mahallenin hava kirliğinin çözeceğini söyleyen Nergiz; “Ben buradan hepinize söz veriyorum, işsizlik bitecek. Herkes evine alın teriyle ekmeğini götürecek.

Mahallemizde yaşanan hava kirliliğinin sebebi belli. Dağıttıkları kalorisi düşük, kötü kömür.  Sizleri soba yakma derdinde kurtaracağız. Herkesin evine doğalgaz gelecek. Hanımlarımız rahat edecek” dedi.

İktidar Partisinin adaylarına yüklenen Nergiz; “2 adayda 12 yıldır iktidar partisinin yöneticisiydi. Belediye başkanı da kendileriyle birlikteydi. İsteselerdi şimdiye kadar sizin sorunlarınızı çoktan çözerlerdi. Diyorlar ki, bizim oy kaygımız yok. Biz hizmet etsekteetmesekte oyu veriyorlar.

Bu bizim halkımıza hakarettir. Diğer yandan verdikleri yardımları keseceklerini söyleyerek vatandaşı tehdit ediyorlar. Sanki yardımları ceplerinden veriyorlar. Hadi cebinizden verinde görelim.

Biz belediyeyi aldığımızda yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Kimse mağdur edilmeyecek” diye konuştu.

Her zaman ulaşacakları bir belediye başkanı olacağı sözünü veren Nergiz, mahalle sakinleri tarafından da tam destek sözünü aldı.


AKGEMCİ; BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİTMESİN

Mahalle Gençlerinin “Bozkurt Tahir “ sloganları eşliğinde coşkulu kalabalığa seslenen Akgemci ise; “Böyle gelmiş böyle gitmesin diyorsanız, bu gidişata dur deyin, hizmeti adresi MHP’de buluşalım” dedi.

Büyükşehir yasasıyla ezberbozan bir seçim yaşanacağını, ilk yapılanmanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Akgemci; “Büyükşehir yasasıyla yeni bir yapılanmaya giriyoruz. Her işte atılan ilk adım önemlidir. Atacağınız her oyda vebal taşıyorsunuz. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği sizlerin elinde. 30 Mart’a kadar yılmadan çalışalım. Kahramanmaraş’ımız hizmete kavuşsun” dedi.



AKGEMCİ’DEN GENÇLERE SPOR KOMLEKSİ SÖZÜ

Gençlere spor kompleksi sözü veren Akgemci; “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Spor kompleksiniz şimdiden hayırlı olsun.

Sizlerin eğitimi büyükşehre emanet. Eğitime en üst seviyede destek vererek aydınlık bir gelecek sunacağız” diye konuştu.

Hanım seçmenlere Nergiz’e sahip çıkmaları gerektiğini söyleyen Akgemci; “Neslihan Hanım bir avukat. Hakk’ı hukuku bilir. Hanımların elinin değdiği her iş güzellikle sonuçlanır. Sizi en iyi Neslihan Hanım anlar, sorunlarınızı o çözer.

Biz başarıyı hanım kardeşlerimizin desteği ile elde edeceğiz. Her toplantımızda hanım kardeşlerimizin sayısı çok fazla. Ben, hanım kardeşlerimiz bizi destekliyor, biz seçimi kazandık diyorum. Sizlere yönelik hazırladığımız projelerle hem istihdama kazandıracağız hem de sosyal hayatın içinde yer almanızı sağlayacağız. Bir kadın huzurluysa, mahalle, huzurludur” dedi.

Uydu kent projesini de aktaran Akgemci; “Bu projeyle dar gelirli vatandaşlarımız ev sahibi olacak. Modern, her türlü sosyal donatıların bulunduğu bir mahalleye kavuşacaksınız.

Eğitimden sağlığa her alanda en üst seviyede hizmete kavuşacaksınız” dedi ve destek sözünü de aldı. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol