Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK dizi GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

AKSU KARATAŞ MESİRE ALANI’NDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
 Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerince yapımı devam eden Aksu Mahallesi Karataş Mesire Alanı, içerisinde yer alan sosyal ve spor alanları ile bölgenin çehresini değiştirecek. Aksu Karataş Mesire Alanı misafirlerine hem spor yapma imkânı hem de parkın yeşil alanları sayesinde doğa ile baş başa kalma imkânı sunacak. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi veren yetkililer; ilk etapta 20.000 m²’lik alanda, futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun grubu kondisyon aletleri, mescit, Wc, gezinti ve oturum alanları yapılacağını belirtti.

KALİTELİ BİR YAŞAM ALANI
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş halkının yaşam kalitesini artırmak, farklı alternatiflerle tanıştırmak için projeler ürettiklerini belirtti. Özellikle yeşil alan projeleriyle kişi başı yeşil alan miktarını arttırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Erkoç, “Aksu mahallesi sakinleri yapacağımız mesire alanıyla nefes alacağı,
aileleriyle beraber gelerek muhteşem bir manzara eşliğinde güzel bir gün geçirebilecekleri bir alana kavuşacak. İlk etapta 20 dönüm bir alan üzerinde gerçekleştirdiğimiz mesire alanı projesini ilerleyen zamanlarda genişleteceğiz. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında burası sadece mahalle sakinlerinin değil tüm şehir halkımızın faydalanabileceği nezih bir mesire alanı olacak" dedi. 











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol