banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AKPINAR’IN BERTİZ ÇIKARTMASI
 Türkiye’nin kaderini, siyasi geleceğini belirleyecek genel seçime sayılı günler kala, siyasi partilerdeki hareketlilik de durmuyor. Ankara’da yaşanan terör nedeniyle siyasi parti liderlerinin mitingleri iptal edilirken, teşkilatlar çalışmalarını sürdürüyor, bu bağlamda MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, deyim yerindeyse bölgesini karış-karış geziyor, adeta çıkartma yapıyor.



Yol ve kadar arkadaşları ile cevizi, üzümü ile ünlü Bertiz’e giden,  vatandaşlarla dertleşen, hastaları ziyaret eden, düğünlere katılarak mutluluklara ortak olan Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, vatandaşın derdiyle dertlendi, sevinçleri ile mutluluk yaşadı.



İlkin Kılağlı Mahallesine gidildi. Burada felçli Rüstem Erdamarlı ziyaret edildi, Akpınar, hastanın sağlık sorunları ile ilgileneceğini ve yardımcı olacağını söylemesi, hane halkını sevindirdi.

Hacı Eyüplü Mahallesinde muhtar Rızvan Öztürk ile bir araya gelen Akpınar ile sohbet etti, mahallenin sorunlarını muhtardan dinledi, arkasından da bir düğün evini (düğün sahibi Aziz Güzelağa) ziyaret ederek mutluluk dileklerinde bulundu. Akpınar’ın ziyareti, mahalle sakinlerini heyecanlandırırken, yörenin sorunları da gündeme geldi




SEÇİMLE İLGİLİ NELER KONUŞTULAR!

Yörede ziyaretlerini ve çalışmalarını sürdüren Akpınar’ın bir başka durağı da Başdervişli Mahallesi oldu. Hasta olan Zeynep Şarlak’ı evinde ziyaret edene, geçmiş olsun dileklerini ileten Akpınar, iktidarın sağlıkta sınıfta kaldığını belirterek, en önemli yatırımın insan sağlığı olduğunu kaydetti.

Arkasından Kemallı mahallesine gidildi. Mahalle sakinleri ile dertleşen,  sohbet eden, onları dinleyen Akpınar, bu seçimin bir kadere seçimi olduğunu, MHP’nin oylarının her geçen gün arttığını, MHP’nin demokrasinin ve siyasetin lokomotifi ve mihenk taşı olduğunu belirterek, vatandaşlardan MHP’ye oy vermelerini istedi.

Son olarak, yine bir düğün evine gidildi, Bertizliler MHP’nin bu yörede ağırlıklı bir oy potansiyeline sahip olduğunu belirtirken, ziyaretinden ve ilgisinden ötürü Başkan Akpınar’a teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol