Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AKPINAR; “KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN!”
 Yaklaşık 2 ay önce açtıkları Yeni Hükümet Caddesi üzerindeki Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat binasında bir gurup basın mensupları ile bir araya gelen, kahvaltı yapan Dulkadiroğlu MHP ilçe başkanı Mustafa Akpınar, önümüzde bir yerel seçimin olduğunu, bu seçim çalışmaları noktasında köyleri, beldeleri ve mahalleleri gezdiklerini, kamuoyunun MHP’ye olan teveccühünü dile getirdi, “30 Mart mahalli seçimleri çok önemli. Bu seçimde 467 sandık  görevlisi görev alacak iken, sandığa sahip çıkmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Evet, bugün dünya kadınlar günü. Bir kadın adayımız olan Neslihan Koca Nergiz’e başarılar diliyoruz ki, parti olarak teşkilat olarak yanındayız. Adayımızla gurur duyuyoruz. Kamuoyunda geçer not alan bir adayımız. Çok da iddialıyız. İnşallah 30 Mart mahalli seçimlerinde 3 hilalli bayrağımızı Dulkadiroğlu ilçe burçlarına dikeceğiz, bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.


SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERSİNİZ!

Basın mensuplarına da övgüler sıralayan Başkan Akpınar, 2,5 aydan beri kendi teşkilata binalarında olduklarını, seçim çalışmalarını kendi bürolarından organize ettiklerini söyledi ve her geçen gün partilerine, adaylarına teveccühlerin arttığını ifade ederek şunları söyledi; “Adaylarımızın ortaya koydukları performans, her geçen gün çıtayı yükseltiyor. 3 adayımız da beklenenin üzerinde bir performans sergiler iken, kamuoyunun bu kez MHP’yi adres göstermesi boşuna değil. Çünkü adaylarımız çok kaliteli insanlar. Siyasi ve mesleki sabıkaları olmayan kimseler. Biz seçime hazırız ve çok da iddialıyız.”

Akpınar son olarak, 20 Mart’tan sonraki günlerde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Kahramanmaraş’a gelebileceğini, büyük bir ihtimalle halkımızla hasret ve özlem gidereceğini sözlerine ekledi, Dulkadiroğlu ilçe başkan adayı başta olmak üzere, bütün kadınların gününü bir kez daha kutlamayı unutmadı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol