Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

AKGEMCİ; KADIN HUZURLUYSA DÜNYA HUZURLUDUR
 Kadınların yaşantımızdaki önemini fırsatta dile getiren MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci; ”Bir kadın huzurluysa ev huzurludur, ev huzurluysa mahalle huzurludur, mahalle huzurluysa Kahramanmaraş huzurludur, Kahramanmaraş huzurluysa Türkiye huzurludur, Türkiye huzurluysa dünya huzurludur. Bu sözlerimi her fırsatta her yerde tekrarlıyorum. Çünkü bir kadın dünyayı etkiler.

Kadınlarımızın hayatımızdaki önemi tartışılamaz. Hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar; hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak etmektedirler” dedi.

Kadınları, hayatın mimarı olduğunu ifade eden Akgemci, sosyal ve iş hayatında yaşadıkları zorluklara da değinerek, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.Kadınlarımız maalesef sosyal ve ekonomik anlamda hala hak ettikleri yere gelememişlerdir.

Kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve siyasal alanda eksiliklerinin giderilmesi yönünde çalışmalarımız devam edecektir. Seçim çalışmalarım boyunca da kadınların hayatımızdaki önemine değinerek hizmette önceliğin kadınlarımızın olduğunu her fırsatta vaat ettim.

Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol