Öne Çıkanlar ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR! ÇİÇEK EKİNÖZÜ SEÇİME VE İKTİDARA HAZIR TÜRKİYE GENELİ 5 BİN 801 KİŞİYİ ELEDİ öneri BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İŞKUR FARKI

Bu haber kez okundu.

AKGEMCİ; 30 MART İÇİN NELER SÖYLEDİ?
 MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, dün katıldığı Gündem Programı’nda, açıklamaları ve söylemleriyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

Seçimlere artık saatler kala aday olarak son katıldığı AKSU TV ekranlarında yayınlanan Erol Öner’in hazırlayıp sunduğu Gündem Programı’nda Prof. Dr. Tahir Akgemci, 5 aylık seçim kampanyasında neler yaşadığını, izlenimlerini ve seçim bilincinin değişmesi gerektiğini anlattı.

Öncelikle Partisinin Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mitingine gösterilen muhteşem katılım ve ilgiden dolayı tüm Kahramanmaraşlılara teşekkür etti.

TÜM KAHRAMANMARAŞLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca seçim çalışmalarında çalışma ekibine de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Akgemci; “5 aydır, gezmediğim, mahalle, köy, belde ve ilçemiz kalmadı. Olumsuz bir tavır ve hareket karşılaşmadım. İnsanımız beni adeta bağrına bastı. Hocam dediler, Tahir Baba dediler. İnanılmaz bir ilgi ve sevgi ile karşılandım. Güle oynaya bir seçim atmosferi yaşadık. İnşallah son 2 günüde aynı şekilde atlatıp, sandıkta çıkan sonuçla da hep birlikte zaferimizi kutlarız. Ben Kahramanmaraş halkına minnettarım. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, saygı ve sevgi ile selamlamıyorum.

İşte insanımızın gözlerinde gördüğüm ışık ve büyük mitingimize gösterilen ilgiden de şunu görüyorum; ne olursa olsun biz 31 Mart sabahı mutlu uyanacağız” dedi.

BÜTÜN ADAYLARIMIZ ÖZVERİ İLE ÇALIŞTI

Konuşmasında tek tek ilçelere değinen Akgemci; “Bütün ilçe adaylarımız gerçekten donanımlı hizmet edebilecek adaylar. Yürüttükleri seviyeli ve etkin seçim kampanyalarıyla çok yol kat ettiler. Başarılı olacaklarına inanıyorum.

Hepsi ile omuz omuza yürüdük, gecemizi gündüzümüze kattık. Tek amacımız memleketimize hizmet etmek” diye konuştu.

MESAFELER KALKACAK

Kahramanmaraş’ın ilçeleri ile arasının çok kopuk olduğunu, Kahramanmaraş’ın içerisinde birçok Kahramanmaraş bulunduğuna dikkat çeken Akgemci; “Biz önce bu kopuk yaşamayı ortadan kaldıracağız. Bir bütün olacağız. Bunu gerek yolları kısaltarak, gerek zihinsel değişimi yaparak, gerekse de hizmetlerimizle sağlayacağız. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız.

Mahallerimiz bile birbirinden çok farklı. Aralarında sosyal ve kültürel bakımdan uçurum var. Bunların hepsini aşacağız.

Daha öncede söylediğim gibi Kahramanmaraş’ımızda kurumlar arası kopukluk, bize çok şey kaybettiriyor. Biz önce birlikte yaşamayı; birlikte düşünmeyi ve paylaşmayı, fikir alış verişini sağlayacağız. Ancak o zaman marka şehir olma yolunda en büyük adımı atmış oluruz” dedi.

SORGULAYAN BİR TOPLUM OMALIYIZ

Sorgulayan bir toplum haline gelmenin önemini anlatan Akgemci; “Ben her gittiğim yerde söylüyorum. Biz seçildiğimizde bizi sorgulayın. Seçtiğimiz insanları sorgulamak, hizmet istemek bizim anayasal hakkımızdır. Kahramanmaraşlı kendi kabuğuna çekilmiş, yapılırsa şükür diyor, yapılmazsa sormuyor. Sorgulayan toplum, gelişir, hizmeti alır. Siyasetçileri çalıştırır” dedi.

BİZ İNSANIMIZN HAYATINI KARARTMAYA DEĞİL, GÜZELLEŞTİRMEYE GELİYORUZ

MHP Belediyeyi alırsa sosyal yardımların kesileceği ve işçilerin işten çıkarılacağı dedikodularında tepki gösteren Akgemci; “Biz insanımızın hayatını kolaylaştırmaya, güzelleştirmeye geliyoruz. Bu tür şeylerin seçim malzemesi olarak kullanılması yanlış” diye cevap verdi.

SEÇİM, GELECEĞİ BELİRLEMEKTİR

Seçimin bir demokratik hak olduğunu dikkat çeken Akgemci; “Seçim demek, siyasi fanatiklik değildir. Körü körüne oy vermek değildir.

Seçim bir fırsattır. Mevcut yetki verdiklerimizin sorgulanması, teraziye konulması demektir. Verilen vaatler yerine geldi mi gelmedi mi? Ne yapıldı, ne yapılmadı bunları mukayese edilip karar verilmesidir.

YAPILANLARI, YAPILMAYANLARI MUKAYESE EDİN

Her şeyden önce yerel seçimle genel seçimi birbirinden ayırt etmeli, adayların profiline ve projelerine bakılmalıdır.

Diğer yandan, oy kullanamayacak çocuklarımızın geleceği için de oy kullanacağımızın tercih yapacağımızın bilincinde hareket etmek lazım. Attığımız her oy onların geleceğine verilen karar olacak” diye konuştu.

HANIM KARDEŞLERİMİZE POZİTİF AYRIMCILIK

Seçimin kaderini bir anlamda bayanların belirleyeceğini ifade eden Akgemci; “Ben her fırsatta söylüyorum. Her toplantımızda hanım kardeşlerimizin sayısı kat kat arttı. Bu seçimi hanım kardeşlerimizle kazanacağız. Buna inanıyorum. Çünkü hanımlar, azimlidir. Hanımlar daha sahiplenir takip eder. Her evi çekip çeviren, aileyi ayakta tutan hanımlardır. Bu yüzden ben pozitif ayrımcılık yapacağımı her yerde söylüyorum. Biz evde kadın huzurluysa aile huzurludur. Mahalle huzurludur, şehir huzurludur” dedi.

KAHRAMANMARAŞ İÇİN TARİHİ BİR KARAR

Kahramanmaraşlılar için bu seçimin gerçekten tarihi bir seçim olduğunu bir kez daha hatırlatan Akgemci, seçmenlere şu şekilde seslendi: “Gelin yol arkadaşı olalım. Omuz omuza vererek Kahramanmaraş’ımızın bütün saklı değerlerini gün yüzüne çıkaralım. Herkesi yaşamaktan mutlu olduğu bir Kahramanmaraş’ı hep birlikte inşaa edelim.

Bu şehirde yaşayan herkesin, işçinin, memurun, işverenin, esnafın, hanım kardeşlerimizin, öğrencilerimizin, her sosyal dilimin sorunlarını ve beklentilerini çok iyi biliyorum. Çözümü inanın çok kolay. Yeter ki; siz isteyin. Başaracağız. Yapmazsam benden hesap sorun.”

Seçimin sonucu ne olursa olsun, seçmenin seçtiği insanı sorgulaması, takip etmesi gerektiğini söyleyen Akgemci; “Ben 31 Mart sabahı mutlu bir şekilde uyanacağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol