banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AKEDAŞ’tan ÇALIŞANLARINA MESLEKİ GELİŞİM EĞİTİMİ
  

Daima kaliteli, verimli ve sürekli elektrik sağlamayı hedefleyen AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. bu amaç doğrultusunda çalışan gelişimine yönelik kapsamlı eğitimler düzenliyor. AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlük Binası Eğitim salonunda 3-5 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen uygulamalı mesleki gelişim ve teknik destek eğitimine AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışanları ve yöneticileri katıldı.

Eğitimler 10 kişilik gruplar halinde düzenlenirken, uzman çalışanlar da eğitmen olarak etkinliklere katılıyor. Bütün çalışanlara verilecek olan mesleki gelişim ve teknik destek eğitimi, 2 ay sürecek ve müşteri memnuniyeti adına ihtiyaç duyulan her alanı kapsayacak.

 

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ARTIRIYORUZ”

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Koordinatörü Fahri Cici, çalışan eğitimlerinin, şirket ilkelerinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu kaydederek, “AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak temel amacımız, her zaman en iyiye ulaşmak, sürekli kendimizi geliştirmektir. Çalışan eğitimleri, hem bu amaçlarımıza güç katıyor, hem de hizmet kalitemizi en yüksek seviyeye ulaştırmamızı sağlayacak” diye konuştu.

 

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Hasan Kaşıkçı, düzenlenen eğitimlerin çok faydalı olduğunu belirterek, “çalışanlarımızın gelişiminin yanı sıra hizmet kalitemizin ve müşteri memnuniyetinin artmasını sağlayan eğitimlerimize devam edeceğiz. Ayrıca çalışanlarımızın kayıp-kaçak kullanım konusunda detaylı şekilde bilgilendirilmesiyle, ekonomimiz açısından da ciddi faydalar sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

KAÇAK KULLANIMLA MÜCADELE YÖNTEMLERİ

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığı eğitimde, ‘Ölçü Trafoları ve Sayaçlar’, ‘Kayıp Kaçak Elektrik’ konuları ele alındı. Çalışanlara, kaçak kullanım yöntemleri, trafolarda kaçaklar, sayaçlarda kaçak kullanım ve hatalı bağlantılar gibi önemli bilgiler ve kaçak kullanımla mücadele yöntemleri anlatıldı. Ayrıca çalışanların görüş ve önerileri de alındı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol