Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

AKDO’YA BEYAZ TABAK ÖDÜLÜ
 

 Akdo Esentepe Şubesinde düzenlenen törene, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızının okunması ile başladı.

    Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk Eraslan, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Ramazan Tutlu, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının katılması ile bir tören düzenlendi.

    Açılış konuşmasını yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu, “Beyaz Tabak Ödülü Valimiz Vahdettin Özkan’ın talimatı ile gıda ürünü imalatçılarını denetlemek ve başarılı olanları ödüllendirmek için : Gıda Güvenliği İzleme Kurulu , Gıda Güvenliği Eylem Kurulu oluşturularak bir de alt kurum oluşturduk ve Kahramanmaraş’ta doğrudan gıda üretimi yapanların kontrol ve denetimlerine başladı.

    Söz konusu kurullarımızda : İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdülüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kahramanmaraş Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürlüğü, KSÜ Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi , Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanlığı, KMTSO Başkanlığı, Kahramanmaraş Ticaret Borsası , Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası Başkanlığı üyeleri birlikte ortaklaşa bir çalışma yaptı.”Dedi.

    Emiralioğlu: “ Gıda Güvenliği Eylem Planı Çerçevesinde yapılan bu toplantılar sonunda, Gıda Güvenliği ile ilgili alanlarda faaliyet gösteren firmalarımız denetlenmiş olup, “ Beyaz Tabak Ödülü’ne teklif edilen Akdo ve Yeni Rekor Okulu Mutfağı 3 ay süre ile sürekli denetlenmiş ve hijyenik şartlara harfiyen uydukları görülerek bayaz tabak ödülü almaya hak kazanmışlardır,” dedi.

     Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Faruk Eraslan ise yaptığı konuşmada: “ Kahramanmaraş yaşana bilir bir şehir olması, özellikle, dondurma, lokanta, yemek ve gıda bölümünde Türkiye de örnek olması için valiliğimizin başlattığı bu uygulama sıkı denetimle devam ediyor.

    Bu bağlamda bugün Akdo Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu , Özel Yeni Rekor Okulları adına Okul Müdürü Nihat Belkıran’a teşekkür ederek ödüllerini veriyorum,” dedi.

    Ödül töreninde bir konuşma yapan Akdo Dondurmaları yönetim kurulu başkanı Ahmet Davarcıoğlu : “ Akdo dondurma ve tatlıları olarak hedefimiz Türkiye ve Yurt dışında yeni mağzalar açmak .

     Bugün burada almış olduğum Beyaz Tabak Ödülü bizlere güç vermiş olup, bugünden sonra daha çok çalışarak şehrimize yeni ödüller ve ihracatımızla , dondurma satışımızla ilimiz ekonomisine katkıda bulunmaktır.

     Akdo Dondurma ; Yeni şubeleri ve yenilikleri ile yeni ödüllere aday bir firma olarak bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz,” dedi.

     Konuşmalardan sonra ise: Beyaz Tabak, Beyaz Bayrak ödülleri törenle verildi.

     Akdo Esentepe ve Tekerek Şubeleri Beyaz Bayrak ve Beyaz Tabak ödüllerini alarak güne damgasını vurdu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol