banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AKBABA AİLESİ’NİN ACI KAYBI

 Akbaba Ailesi beş ay aradan sonra ikinci acıyı yaşıyor. Beyoğlu’nda yaşayan Şerife Nine’nin 92 yaşında hayata veda etmesi tüm aile fertlerini yasa boğdu. Yirmi gün önce rahatsızlanan Şerife Akbaba bir süre hastanede yatmasının ardından evinde tedavi görüyordu. Pazar günü rahatsızlığı artan Şerife Nine saat 10:30’da hayata gözlerini yumdu.

Ölümü ile ailesi ve sevenlerini yasa boğan Şerife Nine’nin naaşı, aynı gün Beyoğlu Merkez Camii’nde, ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Beyoğlu Asri Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi. Merhume’nin cenaze namazını oğlu Osman Akbaba kıldırdı. Cenaze namazına Beyoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Mhp Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Pazarcık Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Ak Parti Milletvekili Adayı İmran Kılıç, Tema İl Temsilcisi Abdurrahman Akbolat, aile bireyleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhume Şerife Akbaba; Merhum Hacı Halil Akbaba’nın zevcesi, Osman Akbaba’nın (Osman Hoca) annesi,  Bitlis İl Müftüsü Abdülkerim Akbaba, Pazarcık Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Akbaba, Gazeteci Abdürrezzak Akbaba ve Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba’nın nineleriydi.

Aile, taziyeleri Beyoğlu Taziye Evi’nde kabul etmektedir. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol