Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

AK PARTİLİLERDEN GAZİLER GÜNÜ’NDE GAZİLERE ZİYARET
 AK Parti; Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Kadın Kolları Başkanı Elife Aynur Soydan ve Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Sönmez öncülüğünde yönetim kurullarından oluşturulan heyet, gazilerden TakiTapancı, İlyas Kebeli, Ramazan Günal ve Mehmet Sefil evlerinde ziyaret edildi.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan; Kısaca, Soydan ve Sönmez yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler:

“Mazisi kahramanlık destanlarıyla dolu olan, vatan toprakları uğruna kahramanca mücadele eden gazilerimizi özel bir gün olan 19 Eylül Gaziler Günü’nde ziyaret ederek onlara olan minnettarlığımızı ifade etmek istedik.

Gazilerimiz; gelecek nesillerin bu topraklarda daha mutlu, huzurlu ve bağımsız yaşamasını sağlamak için göğüslerini siper etmiş, canlarını feda etmekten çekinmemiş onurlanmış kahramanlarımızdır. Bugün, dünyada ülkemiz bağımsız bir şekilde dik bir duruş sergiliyorsa bu, şüphesiz ki tarih sahnesinde yer alan gazilerimiz sayesindedir.

Bu bağlamda biz de gazilerimize sahip çıkmayı milli bir vazife olarak görerek; onların toplumsal hayattaki statülerini güçlendirmeye, devletimizin tanıdığı imkânlarla onların yanında yer almaya devam edeceğiz.”

Gaziler ise, kendilerini ziyaret ederek onure eden AK Parti Elbistan teşkilatına teşekkür etti ve bu toprakların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimiz tarafından en kutsal emanet olarak korunacağını kaydetti.

(AK Parti Elbistan Medya Tanıtım Başkanlığı)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol