banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

 AK PARTİ’DE ADAY TANITIM GÜNÜ

Haftanın ilk günü olan pazartesi günü, Madoevi’nde, basın mensuplarının da davet edildiği günde, 26. Dönem milletvekilliği seçimleri aday listesinde yer alan Mahir Ünal, Veysi Kaynak, Nursel Reyhanlıoğlu, Celalettin Güvenç, Uğur Dilipak, İlker Çitil, İmran Kılıç ve Oğuzkan Güzel, düzenlenen toplantıda basın ile tanışma fırsatı buldular.

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan beyefendi siyasetçi Av. Ahmet Güngör, 1 Kasım seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunurken, AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal, 2002 yılında AK Partinin bir yeniden doğuş olduğunu söyledi. 

Mahir Ünal konuşmasında, “2007 seçimlerinde AK Parti bir meydan okuma idi. Neden meydan okumaydı, çünkü yolu kesilmek istenen bir millet vardı, milletin seçtiği bir siyasi parti, milletten yüksek oranda oy almış, bir siyasi partinin yolu kesilmek isteniyor. Bir cumhurbaşkanı seçilme konusunda engel konuluyor ve asker cumhurbaşkanının nasıl olması gerektiğini tanımlıy6ordu. Biz de diyorduk ki, siyaset ve siyasetin sahibi millettir, biz buradan milleti temsil ediyoruz, siz atanmışlar olarak milletin tercihlerinin önünde karar verici ve tayin edici olamazsınız, dediğimiz için 2007’de bu bir meydan okumaydı” dedi.


TERÖRÜN BELİ MUTLAKA KIRILACAK!

 Ünal’ın konuşması ardından milletvekili adayları sırasıyla kendilerini tanıttılar, birer konuşma yaparak, 1 Kasım seçimlerinde AK Partinin ülke genelinde bu seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını belirterek, seçimlerin huzur ve barış içinde geçeceğinin sinyallerini verdiler.

Milletvekili adayları, terörün de mutlaka belinin kırılacağını, hükümetini ve iktidarın terörü bitirme noktasında kararlı olduklarını yinelediler.



Madoevi’ndeki kahvaltılı tanıtım toplantısına ayrıca, büyükşehir belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç, MKYK üyesi Av. Metin Doğan, ilçelere belediye başkanları ve basın mensupları katıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol