Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ ONİKİŞUBAT'TA SON TOPLANTI
 6 Aralık günü yapılacak ilçe kongresi öncesi Ak Parti Onikişubat genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı son kez toplandı. İl Başkanlığı toplantı salonunda saat 17.00'da başlayan toplantı, o saatte elektrikler kesik olduğu için karanlıkta başladı. Toplantıya Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir, Metropol İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İlçe kadın Kolları Başkanı Neşe Şirikçi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Kenger, bazı belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilçe kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"GAZA BASACAĞIZ"

Toplantıda konuşan Başkan Av. Ahmet Özdemir 6 Aralık ilçe kongresinin bir milat olacağını ve kongreden sonra otobana çıkarak gaza basacaklarını söyledi. Özdemir; "Hakklarınızı helal edin. Kongre sonrası aramızdan ayrılacaklar da var, devam edeceklerimiz de... Kırgınlıkları dargınlıkları bir tarafa bırakarak, eğer varsa sorunlarımız, konuşarak çözmeliyiz. Önümüzde 7 Haziran 2015 seçimleri var. 6 Aralık bir yeni bir milat olacak. Çünkü 6 Aralık kongresinden sonra otobana çıkarak gaza bacağız. Performansımızı yüksek tutmaya mecburuz. Bizlerin buralarda yaptığı başarılı çalışmalar küçücük dalgalar gibi görünse de birleştiğinde büyük fırtınalar koparıyor. Bunun bilinciyle, çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmalıyız." diye konuştu.


"TEŞKİLAT VE BELEDİYE UYUM İÇERİSİNDE..."

Toplantıya katılan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise yaptığı konuşmada; birlik-beraberlik ve uyum vurgusu yaparak, ilçe teşkilatı ve belediye olarak birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını ve bu tablodan çok mutlu olduğunu söyledi. Belediye çalışmalarından da söz eden Başkan Mahçiçek ilerleyen zaman içerisinde ilçede bulunan 128 mahallenin muhtarlarıyla bir araya geleceğini ve mahalleleri tek tek ziyaret edeceklerini belirtti. Mahçiçek ayrıca, ülkede Ak Parti'ye karşı ortaya konan yeni oyunlara dikkat çekerek, uyanık ve dikkatli olunması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Toplantının ilerleyen bölümleri karşılıklı soru-cevap ve fikir alış-verişi olarak devam ederken, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'ne teşkilat ve belediye olarak aynı uyum içerisinde hazırlanılması gerektiği fikri üzerinde görüş birliğine varıldı.

Son toplantı, hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol