Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ İÇİN SEÇİM, ÇANTADA KEKLİK DEĞİL
 Burada en çok ve en fazla görev veya sorumluluk partilerin ilçe teşkilatlarına düşerken, bugüne kadar MHP kanadında sesi soluğu çıkmayan Dulkadiroğlu ilçe başkanı Mustafa Akpınar, sessizliğini bozdu, Kimlik Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.

İlçe başkanı olduktan sonra dur durak demeden mahalle gezilerini sürdüren, muhtarlarla istişareler eden MHP Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Mustafa Akpınar, teşkilatı aktif hale getirmek için çaba gösterdiğini belirtti, bu bağlamda büyük mesafeler aldığını söyledi.

Hedefinin ve algılarının çok büyük olduğuna da dikkat çeken Akpınar, “Dulkadiroğlu teşkilatı olarak söylüyorum, bu ilçede seçimi alacağız, başka yolu yok! AK Partililer öyle çantada keklik görmesinler, sanmasınlar. Çünkü hem büyükşehirde, hem Onikişubat’ta ve hem de Dulkadiroğlu’nda hayal kırıklığı yaşayacaklar.” dedi.

SOKAK ARALARI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Dulkadiroğlu ilçe sınırları içerisinde bulunan semtlerin yerel yönetimlerden yeterli ve hakkı olan hizmetleri alamadığını ileri süren Akpınar, Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci’ye şunları söyledi; “Arkadaşlarımızla birlikte mahalleleri gezerken, biz özellikle sokak aralarını dolaşıyoruz. Gördüğümüz manzaralar iç açıcı değil. İnsanlar belediyeden şikayetçi. Parkı, yeşil alanı, kaldırımı ve çöp bidonu dahi olmayan semtler varken, hatta ve hatta kendi kaldırımını yapan vatandaşlarla karşılaşırken, kimse kusura bakmasın, AK Parti bu ilçede büyük bir hüsran yaşayabilir. Çünkü sokaklar rezil, sokaklar pis. Çöp arabası bile haftada bir geliyor.” diye konuştu ve bu seçimin çok çetin geçeceğini sözlerine eklemeden yapamadı.









Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol