banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AHMET KÖSE KURAN KURSUNDA KUTLU DOĞUM İZDİHAMI
 Tüm Yurtta Olduğu Gibi Kentimizde Programlar Dolu Dolu Devam Ederken, İşte Bu Kapsamda Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğüne Bağlı Ahmet Köse Kuran Kursu Yapmış Olduğu Kutlu Doğum Programıyla Göz Doldurdu.

Doğukent Zahit Kotku Camiinde Bayanlara Yönelik Gerçekleşen Kutlu Doğum Programında Sakal-I Şerif Tegösterimi Sırısında Büyük İzdiham Yaşandı.

Kurs Yöneticisi Selma Özsağır, Buradaki Bayan Kardeşlerimizle Peygamberimizi Anmak İçin Bir Araya Geldiklerini Söyledi. Peygamber Sevgisi Halka Daha İyi Anlatmak İstediklerini Vurguladı.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü Uzman Vaizi İsmet Kalkan, Sinevizyon Eşliğinde Bayanlara Din Ve Samimiyet Konusunda Konferans Verdi. Vaiz İsmet Kalkan; "Yoğun Teveccühten Dolayı Teşekkür Ediyorum. Biz Burada Peygamber Efendimizin Samimiyetini, Dürüstlüğü, Vefayı, Affetmeyi, Hoş Görüyü Ve Bu Samimiyetini Allah İçin Kullanma Üzerinde Durduk." Dedi.

Programda Kurs Öğrencilerinin Söylemiş Oldukları İlahiler Bayanlarca Alkış Aldı.  Peygamber Efendimize Getirilen Salâvat-I Şerifelerle Gösterilen Sakal-I Şerif Sırasında, İzdiham Ve Duygulu Anlar Yaşandı. Birçok Bayan Sakal-I Şerifi Görmek İçin Sıraya Girdi. Gözlerden Yaşlar Sel Oldu Aktı.

 Belediye İkram Çeşmesi Şerbet Dağıttı. Program Sonunda İse Çeşitli Hediyeler Dağıtıldı.

Haber: Hacı Ali Güneçıkan




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol