banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AĞDUR: YÜREĞİMİZ VE DESTEĞİMİZ ORDUMUZLA
 İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı harekâtında görev yapan Mehmetçiklere destek için kan bağışı kampanyası başlattı.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur ve yönetim kurulu üyelerinin de tam kadro hazır bulunduğu kan bağışı kampanyasına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur: “Vatanın bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayan Kahraman Mehmetçiklerimize minnettarız. Bu minnet borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz” dedi.

“Yüreğimiz ve desteğimiz ordumuzla birlikte” diyen Ağdur; “Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla Afrin‘de, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiklerimize bir nebze olsun faydalı olabileceksek ne mutlu bizlere. Yüreğimiz ve desteğimiz ordumuzla birlikte, Afrin’de. Rabbim tüm askerlerimizi korusun, ordumuzu muzaffer kılsın.

Ayrıca operasyonda şehit düşen askerlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol