Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 AFŞİN YENİ PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güven, “Afşin’in pazar yeri sorunu inşallah yaz ayları ile birlikte son bulacak. Her vatandaşın kolaylıkla ulaşabileceği, Afşin’in ortası diye tabir edilen ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğünün yanındaki araziye kapalı pazar yerini kuracağız" dedi.

Yeni kapalı pazar yerinin üç dönüm arazide kurulacağını belirten Güven, konuşmalarına şöyle devam etti; “Fidanlık arazimiz de 9 dönüm olarak oluşturulacak alanın 3 dönümlük kısmında başladığımız Pazar yerimizde hem ilçe sakinleri hem de pazarcı esnafı, çağdaş ve ferah bir mekânda alış veriş imkânına kavuşacak. Esnafımızın ve alışverişe gelen vatandaşlarımızın yazın sıcağından kışın soğuğundan etkilenmeyecekleri “Kapalı Pazar Yeri” oluşturuyoruz. Bu mekân içerisinde oluşturacağımız, “Köy Pazarı” alanı ile çiftçilerimizin ürünlerini birinci elden tüketici ile buluşturma imkânı da sağlayacağız. Kapalı pazaryeri bölge insanımızın birçok ihtiyacını da karşılayacak. Çevresinde otoparkı ve sosyal tesisleri de olan geniş bir mekân olacak Afşin’imize yeni pazarımız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol