banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

 AFŞİN TARİHİNİN EN BÜYÜK MHP MİTİNGİ
 Afşin’de, Atatürk Caddesi, Belediye önünde düzenlenen mitinge, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MHP İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, MHP belediye meclis üye adayları yanında, bilerce vatandaş katılırken, Afşinliler daha Afşin tarihinde bu kadar kalabalıklı bir mitinge rastlamadıklarını, şahit olmadıklarını söylediler.

Programın açılış konuşmasını yapan Milletvekili Mesut Dedeoğlu, genel başkanları Devlet Bahçeli’nin selamını getirdiğini söyleyerek başladığı konuşmasında, “Allah nasip ederse 30 Mart’tan sonra bu belediyedeki yerimizi alacağız ve Afşin’e nasıl bir belediye başkanı olacak, nasıl hizmet edecek; herkese göstereceğiz” dedi.

Köy ve mahalle muhtarlarının da katıldığı, Adem Yıldız’a destek verdiği mitingde Afşin belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, yüreğinin ve gönlünün Afşin’e hizmet etmek için çırpındığını belirterek, kendisini desteklemek için miting alanını d olduran binlerce vatandaşa teşekkür etti.


SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM!

Başkan adayı Adem Yıldız’ı dinleyen vatandaşlar ise, bu ilçenin gerçek belediye başkanının ancak Adem Yıldız olacağını, onunla ilçenin hizmete doyacağını söylerken, Başkan Adayı Adem Yıldız, kendisine olan inancı, güveni ve beklentileri boşa çıkartmayacağına söz verdi.

“Seçime iki gün kaldı. Allah’ın izni ve yardımı ile 30 Mart’ta sizlerin desteği ile bu iş bitmiştir. Belediyeyi sizlerle birlikte yöneteceğim. Sizlere hizmet etmek için yola çıktım. Azimliyim, inançlıyım, kararlıyım” diye konuştu.

Vatandaş da Yıldız’ı alkışladı, adeta bağrına bastı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol