banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI BASINDAN SORUMLU GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ Menar

Bu haber kez okundu.

AFŞİN SANAYİ SİTESİNE ÇÖP RÖMORKLARI BIRAKILDI
 Temizlik konusuna büyük önem veren Mehmet Fatih Güven yeni ve eski sanayi sitelerine kendi ürettikleri çöp römorklarını bırakarak sanayi esnafının daha temiz imkânlarda çalışmaları sağlanıyor.

Yeni sanayi sitesinde çevre düzenleme çalışmaları bitiren Afşin Belediye ekipleri daha güzel ve temiz bir çalışma alanı sağlanan sanayi esnafları bu uygulamadan oldukça memnun.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven daha temiz bir Afşin için çalışmalarımız devam edecek ifadelerini kullandı. Güven “Afşin’de yeni sanayi sitemizde çevre düzenlemesini tamamladık. Eski sanayimizin çevre düzenlemesi devam ediyor. Sanayimizde atıkları daha kolay toplayabilmek için bir traktör tahsis ettik. Çöplerin ortalığa saçılmaması daha sağlıklı bir çalışma alanı sağlanması için çöp römorklarını kendi imkânlarımızla belediye ekiplerimizle yapıp sanayi sitelerinin uygun yerlerine bıraktık. Sanayi yolu bakım, onarım, temizlik ve yol kenarları ile refüj ağaç ve çiçeklendirme işlemleri yapılıyor” dedi.

 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol