banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

AFŞİN BELEDİYESİ YENİ DÖNEM İÇİN HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
 Şehri meydanında yaptığı değişikliklerle, şehre modern bir görüntü sunan Afşin Belediyesi bu çalışmanın devamı olarak da Belediye hizmet binası arkasında bulunan sokağı baştan aşağı yeniliyor.  Atatürk Caddesi ve Elçibey Caddesinde yapılan yenileme çalışmasıyla birlikte burada yapılan yenileme çalışması, şehrin görüntüsünü tamamen değiştirdi.

Yapılan çalışmaları tamamen kendi imkanlarıyla yaptıklarına dikkat çeken Başkan Fazlı Aydoğan; “her yaptığımız işi titizlikle inceleyerek ve ileriye dönük olarak yapıyoruz. Binlerce metre kare parke çalışmamızla şehrimizin meydanı güzel bir görünüme kavuştu. Yıkılan eski hükümet konağımızın yerinde yapacağımız çalışmayla burası harikulade bir imaja bürünecek. Kış mevsimi tam gelmeden çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Durmayacağız ve şehrimizi yıldız ilçe yapma yolundaki kararlığımızı sürdüreceğiz. Gereksiz hiçbir çalışma yapmadık ve şehrimizi en üst noktaya taşıyacak projeler ürettik, bunun devamı da gelecektir” şeklinde konuştu.  


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol