banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ BORAHAN GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

 AFŞİN BELEDİYESİ E-DEVLETTE YERİNİ ALDI

Afşin Belediyesi tarafından sunulan online hizmetlere E-Devlet üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

E-Devlet portalı’nda yer alan Afşin Belediyesi online hizmetleri arasında beyan bilgileri sorgulama, borç sorgulama, sicil bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama ve arsa rayiç bilgileri sorgulama gibi online hizmetler bulunuyor.

E-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra bulunan belediyeler listesine tıklayarak açılan sayfada Türkiye haritasından Kahramanmaraş ili seçildiğinde bölgede tek olduğundan dolayı Sadece Afşin Belediyesinin Hizmetlerine erişilebileceği bildirildi.

E-Devlet portalı’nda yerlerini aldıklarını belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven;” Afşin Belediye hizmetleri artık E-Devlet portalı’nda. Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak olan E-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler; İmar Arsa Rayiç Değerleri, Beyan Bilgileri Sorgulama, Borç Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama, Tahsilat Bilgileri Sorgulama ile evlerinden, iş yerlerinden çıkmadan online ortamda Belediye hizmetlerini yapabilecekler. Vatandaşlarımızın online hizmetten yararlanabilmeleri için E-Devlet şifresi ile giriş yapmaları gerekmektedir. E-Devlet şifresi olmayanlar ise Ptt müdürlüklerinden temin ederek bu hizmetlerden yararlanabileceklerdir. Bu hizmetin Afşin’imize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol