banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

AFRİN KAHRAMANLARI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
 

26 takımın toplamda 364 sporcuyla mücadele ettiği şampiyonada Pınarbaşı ilkokulu şampiyon olurken, 2. liği finalde kaybeden Atatürk İlkokulu, 3. lüğü İse Erdemli Ziraat odasını mağlup eden Tömük Esnaf Spor kazandı.

Turnuva sürecinde centilmence mücadele eden Madeni Sanatkarlar Odası en Centilmen takım kupasını aldı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Gençlik Hizmetleri ilçe spor müdürü Adem Kılıç, İlçe Tarım Müdürü Mesut Yıldız, Öğretmenevi Müdürü Mehmet Güven, Erdemli Spor Kulüp Başkanı Mehmet Morgül ve birçok davetlinin katıldığı şampiyonada Dereceye giren bütün sporcu ve yöneticilerin yanısıra protokol üyelerine Belediye Başkanı Mükerrem Tollu çeşitli hediyeler verdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem TOLLU, sporun birlik ve beraberliğe, dayanışmaya ve kucaklaşmaya vesile olduğunu belirterek, “Farklı kurumlardan sporcuların birbirlerini tanımanın  yanında zevkli ve heyecanlı maçları takip eden izleyicilerle  kalıcı arkadaşlık ve dostluklar edinmesine vesile olan sportif faaliyetlerimiz her zaman devam edecektir. Şampiyon olan Pınarbaşı İlkokulunu ve şampiyonaya katılan bütün kurumlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Turnuvanın Afrin’de milletimiz ve memleketimiz için, vatanımızın bölünmezliği için kahramanca mücadele eden şehit ve gazi tüm Mehmetçiklerimiz anısına düzenlendiğini vurgulayan Başkan Tollu, sözlerini “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, tüm Mehmetçiklerimize de başarılar diliyorum.” şeklinde tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol