Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

8 MART PROGRAMLARIMIZA BEKLİYORUZ
 Arıkan mesajında, “Hayatımızın, doğumdan ölüme kadar her anında, varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, bu özel günde düzenleyeceğimiz ve İclal Hanım’ın sohbetiyle renk katacağı programlarımıza tüm halkımızı bekliyoruz.

Çözümün bir parçası değilseniz, sorunun bir parçasısınız.

Kadının hayattaki yerini alabilmesi sorunların bütününü ele almakla ve sorunları doğru bir şekilde ortaya koymakla mümkündür. Doğru çözüm, sorunları doğru teşhis etmekle ve çözümü gerçekten samimiyetle istemekle mümkündür.

Yaşadığımız dünyanın zorluklarında kadınlarımıza yönelik pozitif ayrımcılık hayata geçirilerek yasal zeminde dayanakları oluşturulmalıdır.

Siyaset ve kamu yönetiminde kadınlarımızın söz sahibi olabilmeleri için gerekli zeminler sağlanmalı, ekonomi ve iş hayatı içinde de kadınlarımızın hak ettikleri yeri almalı, kadına yönelik fırsatların da artırılması ile birlikte toplumun refah düzeyinin artacaktır.

 365 günün sadece bir gününde değil, yılın bütün günlerinde kadınlarımızı hatırlamak, sorunlarının çözümüne yönelik adımlar atmak için toplumun bütün kesimleri çaba göstermeli, üzerine düşen görevi yapmalıdır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol