banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

7 VEKİL SEVİNCİ SOKAKLARA TAŞTI
 Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 26'ncı dönem için kentteki 8 milletvekilinden 7'sini gönderme hakkı kazanan AK Parti'de sevinç gösterisi yapıldı. Sandıkların büyük oranının açıklanmasıyla birlikte AK Parti İl Başkanlığı önünde ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti flamalarıyla toplanan kalabalık, seçim sonucunu kutladı.

Kentin bazı noktalarında ise bu sevinç gösterileri hava fişeklerle kutlanırken, şehirde adeta bayram havası estirildi.

MARAŞ ADETA DESTAN YAZDI  

AK Parti İl Başkanı Ahmet Güngör, oylarının ciddi oranda arttığına dikkat çekti, Kahramanmaraş’ın bu tarihi demokrasi sınavında büyük bir zaferle kendisine yakışanı yaptı büyük bir destan yazdığını ifade ederek, “Bizim için sürpriz olmadı, oyumuzu çok ciddi oranda arttırdık. Biz bu destanları daha önce de yaşadık. Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde oyumuzu 10'un üzerinde arttırdık. 7 milletvekilliği nasip oldu. Ben bu büyük zaferden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bize çok büyük bir görev tevdi ettiler. Biz de bu emanete layık olmaya çalışacağız." diye konuştu.

 Şehirde, kutlamaların ardından kalabalık, araçlarıyla konvoy yapıp şehir turu atılırken, vatandaş da partililere sevgi gösterisinde bulundular. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol