Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA EDE TURİZM’DEN GEZİ SÖZÜ

Kahramanmaraş’ta hizmet vermeye başladığı ilk günden bu yana sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle sık sık gündeme gelen Ede Turizm, yine çok konuşulacak bir projeye imza attı. Ede Turizm yetkilileri, Türkiye’de 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmasına kısıtlama getirilmesinin ardından, yasağa uyarak evde kalan 65 yaş ve üstü 65 vatandaşımıza, salgın tehlikesinin ortadan kalktığı gün Kahramanmaraş’ı gezdireceklerinin müjdesini verdi.

Sokağa çıkmasına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza moral vermek için böyle bir çalışma başlattıklarını aktaran Ede Turizm yetkilileri, toplum sağlığı açısından hayati öneme sahip bu kararı sonuna kadar desteklediklerini belirterek kısıtlamanın kaldırılmasına kadar olağanüstü bir durum olmadığı sürece 65 yaş ve üstü vatandaşları taşımayacaklarını kaydettiler.

Konuyla ilgili Ede Turizm’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında evden çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızı istediği yere ulaştıramamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama sözümüz olsun! Ülkemizde hayat normale döndüğü gün 65 yaş ve üstü 65 vatandaşımıza, ücretsiz bir şekilde şehrimizi gezdireceğiz” ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol