Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

64. HÜKÜMET KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ÜNAL'DAN DULKADİROĞLU'NA ZİYARET
 Kahramanmaraş siyasetine damga vuran isimlerden 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Ak Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile birlikte Dulkadiroğlu Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Necati Okay, nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dulkadiroğlu'na kazandırdıkları hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Okay, sosyal ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra bölgenin ekonomik konularına da büyük önem verdiklerini kaydetti. Dulkadiroğlu'nu yeniden inşa ettiklerini aktaran Başkan Okay, bu noktada merkezi hükümetin de kendilerine çok büyük katkısı olduğunun altını çizdi.
Başkan Okay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak sözlerini şu şekilde tamamladı: "Çok değerli 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Mahir Ünal beyefendiye, Ak Parti İL Başkanımız Av. Ahmet Özdemir'e ve Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek'e nezaket ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol