banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

300 KİŞİLİK SALONLARA DEĞİL STADYUMLARA SIĞMAYAN ÜLKÜCÜ GENÇLİK!
 Vatandaşların Türk bayrakları ile akın ettiği 12 Şubat Stadyumu'ndaki program büyükşehir belediyesinin mehteran takımının konseri, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an tilaveti ile başladı.

İlk olarak coşkulu şarkılarıyla ülkücü hareketin kalbinde taht kuran isim Atilla Yılmaz sahneye çıkarak performans gösterdi. Akabinde sevda şarkıylarıyla nam salmış herkes tarafından severek dinlenilen isim Ali Kınık sahnede ki yerini alarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Son olarak  sahneye çıkan Ahmet Şafak dillerde dolanan şarkılarını 12 Şubat stadyumunda binlerce kişiyle beraber seslendirdi.

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan burada yapmış olduğu konuşmada, kıymetli misafirler Ülkü Ocaklarının geçmişten bugüne Türk milletinin birlik, beraberlik ve bekası için vermiş olduğu mücadeleyi tarih yazmış ve yazmaya da devam edecektir. Çeşitli fitne-fesat merkezlerinin, Türk milletine karşı kin ve nefret taşıyan güruhların yaratmak istedikleri algı operasyonları hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır. Ülkü Ocakları, Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti devleti için vatan hainlerine ve düşmanlarımıza karşı mücadele veren dünyanın en büyük ve en asil gençlik hareketidir. Bu günlerde de memleketimiz ve Türk Dünyası zor dönemlerden geçmektedir. Ülkücü Hareket, her zaman olduğu gibi her alanda soydaşlarının yanında olmaya devam edecektir. Ülkü Ocaklılar, Kerkük’e uzanıp, iki bayramı soydaşlarımızla idrak ettikleri gibi, fetih ruhuyla Türkmeneli için kıyama durarak Kerkük’te secdeye varmaya hazırdırlar." dedi.




Kaplan konuşmasının devamında Kerkük'ün ecdad yadigarı olduğunu belirterek, " Türkmen soydaşlarımız milletimizin bir parçasıdır. Telafer'den Mendeli'ye Türkmeneli, Türkmen yurdudur. Kerkük’ü türkülere, Türkmenleri Kerkük’e hasret bırakabilecek kuvvet ve kudrete sahip hiç bir fani yeryüzünde yoktur. Kerkük Türk’tür ve ilelebet Türk kalacaktır!.. Türk milletinin düşmanları hiç değişmemiş, yöntemi değişmiş Türk milleti içerisine soktukları fitnenin baki kalması için ellerinden gelen çabayı taşeronlarına yaptırmaya devam etmişlerdir. Türk’ün makus tarihi değişmemiş nasıl ki bir BOZKURT’un yol göstermesiyle demir dağlar delinmişse milletimizin iradesine ve geleceğine kast edip etrafımıza set kurmaya çalışan şer odaklarının tüm çabaları Liderimiz, Yol Başçımız Sayın Doktor Devlet BAHÇELİ beyin önderliğinde yok olmaya mahkumlardır, yok olacaklardır !!! Şer odakları bizlere bu kargaşanın içine çekmeye çalışsada Ülkücü gençlik, hiçbir koşul ve şart altında; oluşturulmaya çalışılan kargaşanın bir parçası olmayacak; dik duruşumuz ve vakarımızla aziz Türk milletinin sağlıklı yapısının nişanesi olarak var olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Kaplan, Hedefleri olan 2023 Lider ülke Türkiye'ye ulaşmak maksadıyla yılmadan, yılgınlaşmadan derslerimize yoğunlaşarak ülkemizin yönetim kadrolarını oluşturma çabaları son nefes, son nefer ve son damla kanlarına kadar devam ettirecekleri haykırdı.

Kaplan konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Her şeyden önce yüksek vasıflı Türk olmak için çalışacağız. İç ve dış baskılar neticesinde ülkemizin geleceği karartılmak istenmektedir. Bu ortamda ülkücüler kendisine biçilen rolü oynamayacak aksine insanlık âleminin refahı adına her şey Türk için, Türk’e göre, Türk tarafından parolasıyla 21. yüzyılın lider ülke Türkiye’sinin mimarları olacaklardır. Ülkücüleri sokaklarda arayanlar boşuna uğraşmasınlar, Ülkücülerin yeri sokaklar değil ilk önce konferans salonları daha sonra ise milletine faydalı olabilmek için çalışabileceği iş alanları olacaktır. İşte Ülkü Ocakları’nın asli vazifesi de bu gençliği yetiştirmek ve milletin hizmetine sunmaktır. 2

Genç kardeşim Bir tarihi yeniden yazmak.. Yeni bir destan yazmak.. O kadar zor mu? Vallahide billahide zor değil! Mazisinde büyük tarihler yazmış bu gençlik yeni tarihler yazmayada muktedirdir. Yeter ki siz isteyin! Hani şair diyor ya: “Yürü dese dağlar yürür, Dur dese kalpler dururdu!” Siz isterseniz dağları yürütürsünüz, kalpleri durdurursunuz! O muhteşem tarihi sizin atalarınız yazdı. Siz de o kanı taşıyorsunuz. Öyle muhteşem bir tarihi siz de yazabilirsiniz. Vallahide billahide yeter ki siz isteyin! Genç kardeşim; Diyorlar ki, 18 yaşındaki gencin seçilme hakkına ulaşması anlamsızdır. Sizler Fatih'in İstanbul’u fethettiği yaştasınız, milletvekilliği nedir ki her şey sizin hakkınız ve her şey size helaldir. Çocukluk çağlarımızdan beri haykırdığımız "Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun" şeklindeki sözümüzü Büyük Türk Milleti'ne bir kez daha duyurmak üzere buradayız, Ülkücülerin birliği Türkiye'nin birliği demektir, son günlerde gaflet-dalalet ve hatta hıyanet içerisinde bulunanlar bilmelidir ki en güçlü silah fikir, en güçlü fikir ise Türk Milliyetçiliğidir. “Nefsini bilen rabbini bilir. Rabbini bilen varlığı bilir.” O halde yaradan ötürü kendimize çeki düzen vermeli, ağız ishali yapan tuzaklardan uzak durmalı, fitne, fesat ve dedikoduyu def etmeliyiz. Ülkücüler kimsenin nitelikli elemanı değildir. Ülkücüler yüce Türk milletinin emrinde, çile ile mayalanmış rütbesiz askerdir. O halde omuzlarımızdaki bu sorumluluğun bilincinde olmalı, devraldığımız, yaşattığımız ve devredeceğimiz bu kutlu davayı layığı ile korumalıyız.

Sarı titrek lambaların aydınlattığı avlularda yasını tuttuğumuz şehitlerin, yırtık parkesinden ülkücülük sızan, sarkık bıyıklarından nur damlayan yiğitlerin emaneti olan bu bayrağı yere düşürmeyeceğiz Mazisi şanla dolu olan bu hareketin hakkını vermemiz elimizde ki maddi manevi tüm imkanları bu gün Kahramanmaraş'ta seferber etmeliyiz. Yoksa yarın huzuru mahşerde teşkilata yardım için kanını veren yiğitlerin yüzlerine nasıl bakarız? Bir asrı geçen Türk Milliyetçiliği fikriyatımız, mensubu olmaktan övündüğümüz ülkücülük davası sizlerden çok şey bekliyor. Başbuğumuzun; “Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir” sözüne riayet ederek birbirinize sarılınız. Sarıl ki Selam Salalım Kahramanmaraş'tan Selam olsun Türk Boylarına, İslam ülkelerine, Selam olsun zulme ve haksızlığa karşı boyun eğmeyenlere,   Selam olsun, ilayı Kelimetullah uğrunda gözünü kırpmadan SERİNİ verenlere! Selam olsun İMAMOĞLUNA, TEZER’E Selam olsun KILIÇKIRINA, KOCAYA, ÖNKUZUYA Selam olsun KARAKAŞA, BAKTEMURA, ESENDAĞA, DURACIĞA, Selam olsun kardeşim FIRAT’a Selam olsun  HALİSDEMİR’e, SEKİN’e Selam olsun AKYILDIZ’a, ERKENEZ’e, TEKİN’e ve AKBAŞ’a Selam olsun tüm şehidlerimize Ve selam olsun Davamızın fikir babasına, “Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuz” diyen Türk Dünyasının lideri, BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞE SELAM OLSUN! 4

Ve son olarak belirtmek isterim ki Türk milletini bölmek, Türk vatanını parçalamak, Türk kültürünü sindirmek isteyen her türlü iç ve dış odakların yoğun saldırılarına rağmen, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin dediği gibi  “evelallah Toros Dağları gibi dimdik ayaktayız.Ülkü Ocakları olarak Başbuğ'un yolunda, lider devlet Bahçeli'nin izinde Ülkü Ocakları genel başkanının emrindedir. Dolayısıyla "Millet için 'evet'; devlet için 'evet'; Cumhuriyet için 'evet', Türklüğün bekası için 'evet' diyoruz.

 Ülkücüler var olduğu müddetçe, Türk milletine hiçbir zeval gelemez. Bozkurtların egemenlik sahasında çakallar asla ama asla yurt tutamaz.

ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! NE MUTLU ÜLKÜCÜYÜM DİYENE! "

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol