Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

3 GOL, 3 PUAN NE GÜZEL
  

Geçen futbol sezonunda şampiyonluğa oynayan, son demde play-off’a katılan, ancak bu sezon ligin alt sıralarında top koşturan Üsküdar Anadolu, kırmızı beyazlı takımımız önünde direnemedi, sahadan 3-0 yenik ayrılmak zorunda kaldı.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta, ‘Şehitler ölmez, vatana bölünmez’ sloganları tribünleri inletirken, ilk 15 dakika orta saha mücadelesi şeklinde geçti ise de, maçın henüz 20. dakikasında öne geçen taraf, kırmızı beyazlılar oldu.

Mehmet Menderes Önkuzu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu ve Alpedo@Kahramanmaraşspor 1-0 öne geçti.

İlk yarı atılan bu golle 1-0 takımımızın lehine tamamlandı.

İKİNCİ YARI VE GELEN GOLLER

İkinci yarının ilk 10 dakikasında sahamızda daha çok top dolaştıran ve pozisyon üretmeye çalışan Anadolu Üsküdar oldu.

Maçın 63.  dakikasında ise tek Kahramanmaraşsporlu oyuncumuz olan Onur Balduk yerini başka bir arkadaşına bırakırken, maçın 66. dakikasında hakem bir penaltımızı görmezden geldi. Resmen penaltımızı katletti.

Pozisyona itiraz eden teknik direktörümüz de hakemin kararı ile tribünlere gönderildi.

Alpedo Kahramanmraşspor, baskılı oyununun semeresini gördü, dakikalar 75’i gösterirken,  ilk golümüzü atan Mehmet Menderes Önkuzu, tapu ikinci kez ağlarla buluşturdu.

Skor: 2 - 0

KAÇAN PENALTI VE SON SANİYEDE GELEN GOL

Maçın 80. dakikası oynanırken, bir oyuncumuz ceza sahası içinde düşürülünce, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Ancak oyuncumuz Volkan, topu dışarı gönderdi.

Maça 4 dakika uzatma verildi, maç da bu skorla bitecek sanılırken, son saniyelerde Sinan çizgiden üçüncü kez topu ağlara gönderdi.

Ve maç kırmızı beyazlı takımımızın 3-0’lık galibiyeti ile tamamlandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol