banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

19 YENİ ARAÇ AFŞİN’E HİZMET VERECEK..
 Geçtiğimiz günlerde araç parkına katılan yeni asfalt finisher’i, asfalt silindiri,  mini traktör, çöp kamyonu ile yol süpürme aracının ardından şimdide 19 yeni araç hizmet vermek için Afşin’e kazandırıldı.

Afşin Belediyesi araç filosuna dâhil edilen araçlarla hizmetin daha kaliteli şekilde verileceğini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven: " Büyükşehir olmamızla birlikte hizmet ağımız 23 kat arttı. Uzak mahallelerimize kaliteli hizmeti en hızlı şekilde götürmek için araç filomuza araçlar kazandırdık. Geçtiğimiz günlerde aldığımız asfalt finisher’i, asfalt silindiri,  mini traktör, çöp kamyonu ile yol süpürme aracının ardından şimdi de belediyemiz bünyesine 2 adet sıkıştırmalı otomatik çöp kamyonu, 1 adet beko loder kazıyıcı yükleyici ve 16 adet yeni hizmet aracı olmak üzere toplam 19 yeni aracı belediyemize kazandırmış olduk. Afşin’imize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol