banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, 100. yılı kutlanan Çanakkale Zaferi’nin tarihe altın harflerle yazılan bir destan olduğunu bildirdi. 

Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Prof. Dr. Sınav, “Çanakkale destanı, I. Dünya Savaşı’nın en kanlı çarpışmaları sonucu, genci yaşlısı, doktoru, mühendisi, öğretmeni, öğrencisiyle 250.000 civarında şehit ve kayıp vererek, sonuçta büyük bir zaferin kazanılmasıyla yazılmıştır’’ dedi.

‘’Düvel-i Muazzama’’ adı verilen zamanın süper güçlerinin işbirliğine karşı kazanılan bu zaferin şanlı milletimiz için tekrar bir uyanışa neden olduğu için çok önemli olduğunun altını çizen Prof. Dr. Sınav, bu destanın Türk milletinin birlikte olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha dünyaya kanıtladığını kaydetti.

Prof. Dr. Sınav, mesajında şu görüşlere yer verdi:

‘’Çanakkale savaşlarının zafer ile sonuçlanmasında büyük katkıları olan, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Çanakkale Savaşı başta olmak üzere savaşlarda vatanımızı, milletimizi ve tüm kutsal değerlerimizi savunmak uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, aziz ruhlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Milletçe kenetlenmenin ve birlikteliğin sembolü olan Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünü gönülden kutluyorum.”

Anahtar Kelimeler:
18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol