Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

15 TEMMUZ MENUSU HAZIR !
     İçli köfteyi , lahmacuna sararak gelin kuşağı (Mibar dolması ) ile bağlayan hayır sevrimiz, ismimin geçmesini istemiyorum, Reisim için bir tosun kestirdim.. mahallenin kadınlarını topladım 1500 içli köfte yaptırıyorum, gece saat 24 00 den sonra dağıtımını yaparak nöbetteki kardeşlerime destek vereceğim,” dedi.

    Trabzon bulvarının yayalaştırılan bölününde Valilik önünde yapılacak olan demokrasi nöbetinde bir çok kurum ve kuruluş, Simit, Meyve suyu, Dondurma, çerez, içli köfte lahmacuna sarılmış şekli ile Kahramanmaraşlılara ikram etmeye hazırlıklarını tamamlarken, meyan şerbeti ve su ve bir çok ikram ise Dulkadiroğlu Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı bildirildi.

    Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “ 15 Temmuz’a giden yol” isimli kitabı dağıtımın yaparken, Kahramanmaraşlılar Cumartesi ve Pazar günün akşamları şölene hazırlanıyorlar..

    Demokrasi nöbetinde Kahramanmaraşlılar bir araya gelerek 15 Temmuz ruhunu yeniden yaşarken, ikram ve sebillerle ise dostlukları pekiştirecekler..

     En önemli menü : içli köfte (El bombası) Mim bar dolması (Gelin Kuşağı) acılı lahmacun ile sarılarak, soğuk ayranla ikram edilecek..

    Kahramanmaraşlılar Görsel şölen ve 15 Temmuz Zaferi için Valilik önüne de hazır bulunurken, Aksu televizyonu canlı yayınla geceye destek verecek..

    Saat 20 30 da Akşam Namazı sonrasında Ulu camii önünde toplanacak olan Kahramanmaraşlılar , Valilik önüne kadar yürüyecekler..

    Burada ise : Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekilleri, Vali birer konuşma yaptıktan sonra , Aksu televizyonu 15 Temmuz ile alakalı yayın yapacak..

    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , halka seslenişi dev ekrandan verilecek ve bundan  sonra Sabaha kadar meydanda nöbet tutulacak..

    Sabah namazı ise Ulucamii ve bölge camiilerinde topluca kılındıktan sonra herkes evine yatmaya gidecek, Pazar günü ikindin namazından sonra ikinci gün demokrasi nöbetine başlanacak..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol