Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

02 EKİM DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
 Geleceğimizin teminatıolan çocuklarımızın; araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, yeniliklere açık, demokrasiyi ve çağdaş yaşamı özümsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamalıyız. Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada başka bir örneği bulunmayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan ettiği Türk çocuklarına hitaben; "Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize, görecekleri öğretimin sınırları ne olursa olsun, en evvel ve en esaslı olarak Türkiye'nin istiklâline, kendi benliğine, millî geleneklerine düşman olan unsurlarla mücadele etmek lüzumu öğretilmelidir"veciz ifadesiyle bu konudaki hassasiyetiniortaya koymuştur.

Bu vesileyle yaşama sevincimiz olan, sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir dünyada yaşamalarını temenni eder, tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Günü'nü kutlarım.

 

Metin AŞIK

                                         Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü

                                    

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol