banner1451
banner1461
  

Böyle bir derneğin varlığından, sevgili Cengiz Halil Çiçek temsilci olduktan sonra haberdar oldum.

Dernekler, aynı amaca hizmet eden insanların, bir çatı altında toplanmalarını sağlayan, insanların ve aynı meslekle uğraşan insanların yaşam şartlarını iyileştirmek, toplumsal dayanışmayı ve güçlenmeyi sağlamak amacıyla kurulunca, adına sivil toplum kuruluşu dediğimiz kesimlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Bu bağlamda, haberini sitemize koyunca öğrenmiş oldum, Sanko Holding A.Ş.nin 4 Mart 2003 tarihinden bu yana Basın Danışmanlığını başarı ile yürüten sayın Cengiz Halil Çiçek için ayrı bir parantez açma ihtiyacı duydum.

*

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Gaziantep Temsilciliği’ne, getirilen  SANKO Holding Basın-Yayın Müdürü Cengiz Halil Çiçek, kuşkusuz üstlendiği görevin hakkını verebilecek, koltuğunu doldurabilecek, temsil ve ikna yeteneği müthiş arkadaşımız.

Üstelik bu görevi Gaziantep ile de sınırlı kalmayacak, Gaziantep merkez olmak üzere Adıyaman ve Kilis’i kapsayan bölgede EGD Gaziantep Temsilcisi olarak mesleğe ve derneğe artı değer katacak.

Bölgede deneyim, sevgi-saygı ve mesleği tecrübe, beşeri ilişkiler noktasında karşılığı olan bir meslektaştır Çiçek.

Soyadıyla örtüşen bir dost…

*

Çiçek, sadece ekonominin değil, siyasetin, toplumsal yaşamın, Türkiye ve yerel gündemi yakından takip eden, bu sebeple de yeni ve farklı etkinliklerle derneğin çıtasını yükseltebileceğine inandığımız kardeşimiz.

Derneğin, ekonomisi güçlü kentlerde temsilcilerle faaliyet göstermesi kadar doğal bir şey olamaz.

Bu bakımdan, ekonominin de nabzını tutması noktasında geçmiş ve bugünkü başarıları ile gurur duyduğumuz sevgili ve sayın Çiçek dostumuza bu ulvi görevinde başarı dileklerimi yolluyorum Kahramanmaraş’tan.

Her bahçede Çiçek açmıyor ne yazık ki…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol