banner1451
banner1461
  

 

Bayramdan önce Gaziantep Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğünden bir bey aradı. Siyasi bir toplantının gerçekleşeceğini, bunun da Kahramanmaraş’ta yapılacağını, siyasilerin katılacağı bu program için henüz yerini belirlenmediğini, yer belirlendiğinde ayrıca bildirileceğini belirtip, bizi de bu toplantıya davet ettiler. Bugün için, yani 19 Haziran günü…

İnkâr etmesinler, ispat ederim!

Dün sabah öğreniyorum ki, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü sayın Mahir Ünal’ın da katılacağı toplantı Ramada Oteli’nde yapılacak.

Günlük gazeteler, haftalık bazı gazeteler ve ajanslar…

*

Sayın Mahir Ünal’ın siyasi bir kimliği var. Medya ve tanıtımdan da sorumlu üstelik. Ve de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı. O zaman, diğer milletvekilleri neden davet edilmedi? Onlar bakkal çıkağı mı? Sefer Aycan da MHP Genel Başkan Yardımcısı. Onu da çağırsaydınız, ittifaktan söz ederdi biraz.

Amaç basın araç ılığı ile siyasi mesajlar verilmesiydi, Gaziantep Basın Yayın  Enformasyon da üstlendiği misyonu yerine getirdi, o kadar. Bir aferin almıştır artık! Eh, hak ettiğine göre!!!

*

Ama önce telefon açıp davet edenler,  yer belli olunca ne aradılar, ne davet ettiler, ne de mesaj çektiler. Öğrendiğim kadarıyla diğer internet sitesi olan arkadaşlarımızı da arayan olmamış.

Oysa dünya âlem biliyor ki, gazete okuyan kalmadı. Artık dünya herkesin avucunun içinde. İnternet medyası daha güçlü yazılı basına göre. Taraftarı çok, takipçisi fazla.

Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesinde ciddi ölçüde etkin olan internet medyası davet edilmiyor. Kendimden vazgeçtim, bu sektörde Kahramanmaraş’ta çok ciddi internet siteleri var. Gündem oluşturan, haber ve yorumları ile siyasete, ekonomiye, sosyal yaşama damgasını vuran internet siteleri varken, çağrılmaması büyük ayıp!

*

Madem çağırmayacaktınız, niye aradınız, niye davet ettiniz?

Adam mı seçiyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz!

İnsanların onuru ile oynama hakkını size kim verdi?

Siz kendinizi ne zannediyorsunuz?

NOT: Enformasyondan Cansu hanımı aradım, listede ismim varmış, ama aramamışlar. Aradıkları söyleniyor da, hayır, aranmadım! Bu ayıp onlara yeter! 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol