Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN ‘KORSAN’ UYARISI
 Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat İldeniz, son zamanlarda artan korsan emlakçılar konusunda ev alacakları uyarırken, dernek olarak da korsan emlakçılara karşı mücadele ettiklerini belirterek, derneğe kayıtlı olmayan korsan emlakçılara güvenilmemesi gerektiğini hatırlattı.

Bugün için Kahramanmaraş’ta konut satışlarındaki durgunluğa dikkat çeken Başkan Murat İldeniz, bu durgunluğun ilerleyen günlerde düzeleceğini söyledi.

Başkan İldeniz açıklamasında; “Okulların da açılması ile Kahramanmaraş’ta emlak piyasasında bir hareketlilik yaşayacak, bu süreçte ev alacak ya da kiralayacak olan vatandaşları uyarmak asli görevimiz. Korsan emlakçılara itibar edilmemesine özen gösterilmelidir” dedi, alıcılara seslenerek de; “Bu işi yapan, art niyetli sözde emlakçılara para ödemeyin, kimlik veya odaya kayıtlı mı diye sorun” dedi.

HAKSIZ REKABETE VE KAZANCA HAYIR!

Başkan Murat İldeniz son olarak, “Hiçbir işyeri açmadan, maliye kaydı olmadan, vergi ödemeden, odaya kayıt yapmadan emlakçılık yapanlar var. Vatandaşlarımızı medya aracılığı ile bir kez daha uyarmak istiyorum. Korsanlara güvenmeyin” ifadesini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol