Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN’DA BUĞDAYDA KURAKLIK VERİM SİGORTASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
 İl müdürü İhsan Aliemiroğlu, yaptığı açıklamada, “İlk defa pilot olarak belirlenen 81 İlin 81 İlçesinde Buğdayda kuraklık verim sigortası uygulaması da bu yeni uygulamalar arasında yer almaktadır” dedi ve ilaveten de, “Kahramanmaraş İli Elbistan ilçesi, Buğdayda Kuraklık Verim Sigortası kapsamında pilot bölge olarak belirlenmiştir. 19 Aralık Pazartesi Günü Saat 13.30 ‘ da Elbistan Ziraat Odasında Tarsim yetkilileri tarafından 2017 yılı yeni uygulamalar ve özellikle Buğdayda Kuraklık verim Sigortası ile ilgili bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır” diye konuştu.

 

Elbistan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ayhan ÖZCAN ise “Elbistan çiftçisinin en büyük sorunlarından biri olan Buğdayda kuraklık 2017 yılı Tarsim Kapsamına alınacaktır. Pilot bölge olarak belirlenen Elbistan ilçemizde Buğdayda Kuraklık verim sigortası ve Yeni uygulamaların anlatılacağı toplantıya Çiftçilerimizin katılımını bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol